Nigdje nemogu nači originalni firmware za Galaxy Grand Neo na RH jeziku, da li netko zna gdje mogu još potražiti
Unaprijed hvala
Printable View
Nigdje nemogu nači originalni firmware za Galaxy Grand Neo na RH jeziku, da li netko zna gdje mogu još potražiti
Unaprijed hvala
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=27220
SEE fw, on ima HR jezik.
Hvala ti puno tražio sam to jako puno i napokon si mi ti dao link, svala na infu za RH jezik ;)
Da ne otvaram novu temu sa istim naslovom.
Jel tko zna kakav dobar firmweare za Galaxy grand neo (samo jedan sim) koji nema ove samsung i sl pizdarije (s-ovo i ono) i naravno da sadrži hrvatski jezik.
Mobiljno tipkanje sa tapataljka
Prekopaj xda,mada na sammobile mozes skinut stock,napraviti root i maknut sto ti smeta jer custom ionako sa sobom nosi root. Ja sam za s4 probao 4 customa i nijedan nije skroz ok. Vracam se na stock i root...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ovaj na samu imam. Nadao sam se da postoji neki već očiščen. Ova s-sranja samo bezveze usporavaju mob.
Mobiljno tipkanje sa tapataljka
Rekoh ti,u vrijeme prvih esova mećao sam 10 custom romova i svi su bili manje više ok za galaxy s (GT-I9000). Danas kad su mobiteli napredovali,developeri za moddane romove posustaju. Bar sam tako ja to vidio jer sam 3 roma ubacio u S4 i nijedan nije stabilan i bez bar tri iritantna buga. To me vratilo na stock i moje custom moddanje istoga. Mozda za tvoj mob nije tako ali ja idem natrag na stock uz root. Bar ce biti stabilan i sve ce raditi pa makar malo sporije ili pak nimalo sporije od customa.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Jel se u međuvremenu pojavio gdje kakav rom s Android 5.0 za ovaj mob?