Kad udjem u kamuru sve je u redu,ali kad pritisnem da slikam on nece da slika,nego ostane kao da nista nije slikano i nece uopste da izadje iz kamere.Jel imao neko slican problem i kako da ga resim?
Printable View
Kad udjem u kamuru sve je u redu,ali kad pritisnem da slikam on nece da slika,nego ostane kao da nista nije slikano i nece uopste da izadje iz kamere.Jel imao neko slican problem i kako da ga resim?
Imao isti problem sa onim flexom od 7.12 MB free. A sad ga opet imam gore. Meni je jednostavno proradilo nakon vracanja na neki stari flex, pa opet na taj problematični.
Jel ti javio grešku tijekom flexanja ili što?
= Citat =:
Izvorno postao shorty
provjeri da li ti je upaljen zvuk klika kamere, ako je isključi!
Jeste prijavio samo jednu
Kakve veze ima zvuk sa tim
= Citat =:
Izvorno postao shorty
Zato jer ovaj V3 flex dolazi bez ijedne melodije, pa cak i te koje sluze za zvuk kamere. Tebi je podesen npr. Boing (a njega nema u mobu) i onda mobitel pokusava pokrenuti nesto sto ne postoji i zblesira se.
Stoga, stavi samo "Zvuk zatvaraca: Nema" i radit ce
A jel ti zvuci mogu da se kopiraju sa drugog flexa,i koji su i gde se nalaze
mislim da se nalaze u glavnom (a) direktoriju i imaju iste nazive kao i u meniju (dakle boing, chimp....)= Citat =:
Izvorno postao shorty
Ajde ako mozes da mi posaljes na mail
shorty_mica@hotmail.com
e da si javio jucer navecer, sacuvao bih ti. Jucer sam bas ubacio flex i flash te obrisao sve "suvisno" iz moba, tako da vise nemam tih fileova. Al jos cu pogledati kuci na HDD, pa ti javim. A u biti, sto ce ti ti zvukovi, samo zauzimaju mjesto u memoriji :)= Citat =:
Izvorno postao shorty
nazalost nemam :(
Dobro nema veze nacu ih negde drugde