Pozdrav!
zanima me da li postoji neki software,za povrat obrisanih slika sa telefona ili sd kartice,sa S3-ce..Hvala!
Printable View
Pozdrav!
zanima me da li postoji neki software,za povrat obrisanih slika sa telefona ili sd kartice,sa S3-ce..Hvala!
Ako si imao slike na kartici postoji mogućnost vraćanja. Imam ja jedan program koji služi baš za to samo moraš imati čitač kartica na računalu.
Ja sam probao vise tih programa kad sam htio vratiti slike i nijedan nije uspio... Doduse, ja nisam to imao na SD kartici vec na internoj memoriji...
Ovo je strogo namjenski program za vraćanje izbrisanih slika sa kartica koje su bile u fotoaparatima. Dakle, vraća slike i video i ništa drugo. Jako zgodna stvar, a veličine 300 kb. Imam ga već cca 10 godina.
Iz interne memorije se tesko ista moze spasiti i granici s nemogucim. Za vanjsku memoriju u obliku memorijske kartice,usb sticka ili pak na kraju cvrstog diska postoji poveća hrpa dobrih alata koji jako dobro znaju odraditi posao bilo obrisano ili formatirano.
Da, ne ide. Ti programi za spašavanje s fotoaparata ne funkcioniraju jer S3 interna memorija ne funkcionira kao flash memorija. Probala sam jednom kad mi se dogodilo nešto preglupo - napravila sam cut & paste miješanog foldera na komp, a nisam primijetila da je mobitel ostao spojen kao Camera (PTP). Folder je prebacilo, a u njemu su ostale samo slike. Sve što nisu bile slike je netragom nestalo. Dugo se bome nisam osjećala tak glupo, srećom nije bilo ništa nezamjenjivo u pitanju :)
Imao sam jednom nezeljeno brisanje ali sa sd kartice u mobu. Prebacili smo karticu u comp i preko programa recuva mislim da se zove je sve bilo vraceno. A neznem jel se to moze koristit za internu.
a taj software bio bi...? :)
Upisi u google RECUVA izbacit ce ti odmah..
Tri posta iznad sam rekla da se takvi programi ne mogu koristiti za internu jer ne funkcionira kao flash memorija.
Koliko ja znam, još uvijek možete oporaviti izgubljene android podataka pre nego što su prepisani novim podacima, Android oporavak podataka da ih se vrati bez backup datoteka, bez obzira na vrstu razloga ih izgubili.
https://www.android-file-manager.com...-recovery.html