Službe za korisnike - kako ste zadovoljni?
Ponukan testom koji je napravio usporedi.hr, kako ste vi kao korisnici zadovoljni radom korisničkih službi naših operatera?
Test možete pročitati ovdje, uz tekst, napravljeni su i videi.
https://www.youtube.com/watch?v=Qa9Li4KVzwc
https://www.youtube.com/watch?v=AwFB3WI7d6I
Također, otvorena je i anketa pa dajte svoje mišljenje postom i glasom :P
T-com služba za korisnike
Već sam nekoliko puta koristio mogućnost privremenog isključenja telefonske i internet usluge. Kad sam odsutan na nekoliko mjeseci, uvijek to koristim.
Do ove godine sve je bilo u redu. Kad god bi prijavio ponovno priključenje u T-com centru, kad sam došao doma sve je radilo u roku nekoliko minuta. I telefon i internet.
Ali ove godine, živi užas. Ponovno priključenje prijavio sam u subotu prije podne i teta u T-com centru mi je kao i obično objasnila da će priključak proraditi u roku od 24 sata.
U nedjelju do 12 sati (prošla su 24 sata!!) još ništa od signala. Zvao sam svojim Simpa mobitelom br. 977 na koji se prijavljuje kvar na telefonskoj liniji. Automat me upozorava da ne mogu dobiti taj broj i nek se javim svom operateru.
Zatim zovem br. 0800 9000 koji je objavljen na web-stranicama T-com-a. Opet me vodi automat sa bezbrojnim opcijama biranja, ali za mobilnu mrežu, a ja trebam opcije za fiksnu mrežu. Da poludiš!
Na kraju odem kod susjeda, zovem sa njegovog broja, ali sada nastaje drugi problem. Nakon nekoliko službenika koji su me slali od jednog do drugog, konačno dobim operatera za kvarove. Ovaj traži OIB jer zovem sa tuđeg broja! Prekidamo razgovor jer ja moram skoknut doma po taj famozni OIB i on će me nazvati kod susjeda za 5 minuta.
Konačno mu objasnim što mi treba. Velim ja njemu da mi nije u roku od 24 sata uključen internet i telefon. Obećao mi je da će se to srediti u roku odmah!
Dobivam tako internet za nekoliko sati, ali telefonska linija ne radi. Sad šaljem e-mailove (neda mi se više mučit susjede!) na dvije njihove adrese za prijavu kvarova i u ponedjeljak dobivam odgovor, sa jednog: da je telefonska linija u redu!!?? A sa drugog da će to pokušati srediti u roku 2 dana.
I konačno, da više ne duljim, u srijedu poslije podne proradila je i telefonska linija.
Hvala T-com-u na brzoj usluzi i gubljenju živaca!
Nova ponuda Hrvatskog telekoma
Neki dan me nazvala ženska osoba iz Hrvatskog telekoma i ponudila uslugu interneta + telefona.
Sada imam internet sa 15 GB prometa mjesečno i telefonski priključak Halo 60. Kaže dotična da sada mogu uzeti novi paket: internet sa flat prometom i neograničeni broj telefonskih poziva za samo 150 kn mjesečno, a može mi dati i za 140 kn mjesečno!
Za ne povjerovat...
Kvaka je u tome što sam dan ranije kod drugog operatera zatražio prijenos tel. broja kod njih.
Zanima me dal opće postoji ta tarifa kod Hrvatskog telekoma (na njihovoj web stranici je nema!) ili me htjela navuči na tanki led?