http://www.tele2.hr/privatni-korisni.../#uz-pretplatu
Printable View
e sad kad sam već prebacio broj ...
dobre su tarife ...
Puno bolje od Vipovih novih tarifa.
Defitinvno solidne tarife.
jad i bijeda....
PA ZA 35KN je na bonovima promosmart 3gb i 1000min!
a tu daju za 150kn 1000min i 2gige... hvala lijepa ali NE!
(ako ćemo zanemarit mogućnost kupovine uređaja na pretplatu)
Pretplata služi da ti operator uvali mobitel. Tko želi novi uređaj, morat će iskeširati.
Buduci da ostali nude puno skuplje cijene za mobitele uz tarife Tele2 pokusava iskoristiti tu akciju jer kod nas i dalje se prvo gleda koji mobitel mozes dobiti (za sto manje novaca) a onda sto dobivas u tarifi.
nije glupost ako se istovremeno (danas) mogu aktivirati obje tarife.
to korisnici uspoređuju - što mi se danas nudi.
glupost bi bila uspoređivati sadašnje s nekim prošlim tarifama.
A nekom treba pretplata jer dnevno obavi 200 poziva pa mu ta smart tarifa nista ne znaci...
Ako napravi 200 poziva dnevno to je bar 200 min iz tarife x 30 dana = 6000 min mjesečno ako mu niti jedan razgovor ne prelazi 1 min.
Dakle, slučaj koji ti navodis nije primjenjiv za niti jednu tarifu, prepaid ili postpaid.
Dzs pise da je u 2013. napravljeno 8.300 mil min putem moba u hr.
Recimo da je to napravilo 4,15 mil stanovnika.
Svatko je u prosjeku napravio 2000 min u čitavoj 2013., odnosno 166 min mjesečno.
Kada govorimo o prosječnom korisniku molim da se vodimo tim podacima. eventualno s 10x većim za one koji enormno troše. Novoditi za primjer nekoga tko radi 200 poziva dnevno je posve glupo kada je prosjek 166 min mjesecno
Znam da nije mislio doslovno, ali hvala ispravljach što si me nasmijao :lmao: :D a i u pravu si :cthumbup:
Tele2 pojačao Mix tarife sa novim 175, 200, 300 i 400
Nemaju mi smisla nove tarife.dok je bila revolucija za 150 kn se dobilo sve...
Znaci ovo je ocito poskupljenje!
Greska...
Nema više niti revolucije niti savršene ... očito najava poskupljenja naknada prema državi radi svoje ...
Tak je Memphis! Prije su im tarife na pretplatu bile bolje,dobilo seviše za manje novaca,a sad se dobije manje za isto novaca! Tako da ja kad prebacim broj iz vipa biti ču na bonovima i više kod mene nema pretplate ni na jednoj mreži!