Poštovani formaši pitanje glasi da li se može sa sd kartice na kojoj je igo 8 navigacija goclever 3535 prebaciti na sd karticu koja je u navigaciji goclever 405 navio. Da li če raditi.
Printable View
Poštovani formaši pitanje glasi da li se može sa sd kartice na kojoj je igo 8 navigacija goclever 3535 prebaciti na sd karticu koja je u navigaciji goclever 405 navio. Da li če raditi.
Ne znam koja je veličina ekrana kod GoClever 405, ali u pravilu bi trebalo raditi uz eventualna podešavanja datoteke sys.txt.
Sadržaj foldera SAVE izbriši u potpunosti prije prebacivanja.
Postoji razlika u rezoluciji ekrana
GoClever 3535
Zaslon: 3.5" TFT
Rezolucija: 320x240 Px
Format ekrana: 4:3
RAM memorija: 64MB
GoClever Navio 405
Rezolucija: 480x272 Px
Format ekrana: 4:3 (izduženi)
RAM memorija: 128MB
Većina iGO programa ima mogućnost rada na ove dvije rezolucije !
Obavezno prije pokretanja napravi ovo što kaže @Sljaka
"Sadržaj foldera SAVE izbriši u potpunosti ... "
Poštovani hvala izvinite što nisam napisao o kojoj se radi rezoluciji, 320*240 na 480*272 ali ima tu još problema mislim da iGO preko(vuče) podatke sa Mobilnavigatora
Nije to baš tako jednostavno , moraš onemogućiti pokretanje MobileNavigatora s interne memorije , a upisti adresu pokretanja iGO s SD kartice . Znači da se treba za to pripremiti .
Pogledaj malo ovdje , sve je rješeno , nedostaju samo programi na SD , a po potrebi može se podesiti :
http://cafe.mobil.hr/threads/79152-Menu-za-GoClever
Slobodno pitaj ako te nešto interesira u vezi ovih "Moding"_a , potrebna su samo lagana podešavanja prema Tvom uređaju .
walter66 postoj li mogućnost da ti pošaljem sd kartice pa da mi riješiš' nisam ti ja baš u tome
Ja mogu to napraviti na SD karticu bez problema !
Problem je što nemam GoClever uređaj na koji mogu probati ... To bi onda bio posao napamet .
To se može rješiti daljinskim povezivanjem između računala (TeamViewer) .
ok, jel mora biti goclever ukopčan u PC ili može biti kopirana kartica?
Može biti kopirana kartica , ali mora imati
shell.ini
\sdmmc\Navigator\Navigator.exe
ili ovako
\sdmmc\Mobile Navigator\mobilenavigator.exe
zavisi kako si nazvao aplikaciju :
\sdmmc\iGO8\igo8.exe
ili
\sdmmc\Primo\igo.exe