Zanima me dali postoji kakva opcija da dolazeci poziv odbijes tj. ne javis se na njega a da drugom ne pojede lovu sa moba. Tj. jednostavno se ne javis nego samo prekines.
Printable View
Zanima me dali postoji kakva opcija da dolazeci poziv odbijes tj. ne javis se na njega a da drugom ne pojede lovu sa moba. Tj. jednostavno se ne javis nego samo prekines.
Podešavanja- postavi u pozivu- otvori za odgovor (tu odabereš isključeno) Nakon toga kada te netko zove moći ćepš otvoriti telefon bez da se javiš, a zatim odabarti hoćeš li se javiti na zelenu ili odbiti poziv na crvenu tipku.
to znam. Ali mene zanima dali je ikako moguce da se javljam kada otvorim mobitel i da tada isto tako nekom tipkom sa strane prekinem poziv.
stisneš Smart Tipku i mob ti prestane glasno zvoniti, tj. stiša se ali ne odbije poziv....
to je po meni jedna od najvecih mana motorole i jedan od glavnih razloga zasto polaniram da je zamenim= Citat =:
Izvorno postao DeMar
dakle ne postoji mogucnost da odbijes poziv dok je telefon zatvoren
ja vjerujem da postoji neka forica da tipke sa strane preuzmi ulogu odbijanja poziva, a ne samo da zvone bez veze.
i ljudi jel postoji neka fora sa tim???
Molim za pomoc
pa jesmo ti napisali mogućnosti...= Citat =:
Izvorno postao DeMar
daj lega čitaj malo... :wall: :wall: :wall:
Evo za sve kolege koje su mislile da je ovo nemoguce. Evo rijesenja:= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Otvorit p2k menu editor, Phone key mapping, izabrati bilo koju tipku sa strane i staviti ju na "cancel key". I to je to. Evo ja to trenutno koristim i radi bez problema
Ajd stavio si na pravo mjesto odgovoro ak nist drugo...vec je na nekoliko mjesta ogovoreno na to pitanje..= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Eto kad sam ja pitao nije nitko znao odgovoriti.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
= Citat =:
Izvorno postao DeMar
ma u redu je, lijepo od tebe što se trudiš...pohvalno je.
bitno da je stvar rješena