Ovako, imam originalni siemens data cable. Dal mogu snjim upgradeati i unlockati svog C45 (prije je bio lockan)? Ak ne, di mogu nabaviti odgovarajuci kabel, ili kako mogu svoj preraditi da bude dobar?
Printable View
Ovako, imam originalni siemens data cable. Dal mogu snjim upgradeati i unlockati svog C45 (prije je bio lockan)? Ak ne, di mogu nabaviti odgovarajuci kabel, ili kako mogu svoj preraditi da bude dobar?
To najviše ovisi o programu.Po mojem mišljenju ne bi trebalo biti razlike , ali uz jedan dio programa dolazi upozorenje da ne rade s orginalnim kablom.Takve programe uglavnom nastojim izbjegavat.Kabl i ostali pribor možeš naći na www.gsmdiskont.com , cijena je 70 kn.
Skinuo sam neke programe, i svaki put kad probam program mi javi "Data is invalid", a kad pokrenem Winswup32 v1.19 onda ugasi mob i kaze da ga nemoze upalit. BTW imam winxp dal je mozda to problem? Dal mi mozes rec di ima detaljni opis kak se to radi?
Po mojem skromnom iskustvu Win Xp treba izbjegavat za rad sa mobitelima.Napravi si dual boot sa W 98 i riješi se problema.