Postovani,
Dobio sam Becker BE7929 iz 2008 koji je malo koriscen dugo je stajao i kada pokusam da ga pokrenem daje samo pocetni ekran - obrtomere i dalje nista ne mogu da pokrenem . Molim za pomoc ili savet! Unaprijed Hvala !
Printable View
Postovani,
Dobio sam Becker BE7929 iz 2008 koji je malo koriscen dugo je stajao i kada pokusam da ga pokrenem daje samo pocetni ekran - obrtomere i dalje nista ne mogu da pokrenem . Molim za pomoc ili savet! Unaprijed Hvala !
Pogledaj imaš li SD karticu unutra , da je nisi izgubio ! Na noj bi trebao biti nekakav program !
Vitbu@
kad spojis becker na pc , dali ga vidis (My Flash) na pc-u , ako ga vidis onda bi se moglo nesto napraviti !
kao sto je reko Zuzo kad spojis s kompjuteru treba da ima folderi nng start i (igo8 ili mnav)
e sad ukiliko e mnav tu moras da stavis isti software kao sto je bio postoji dvd europe v3.0 vrti se po torentima u njemu imas i mape i software ali to je zastarelo i ne znam koliko bi bilo od koristi....
a ukoliko e igo8 mozes staviti becker ready bez problema i da radi odlicno to mogu da okacim na netu ako si zainteresovan da izvadis ali pod uslovom da je u root igo8 folder do nng starta :D
Napokon mi je stigao kabal za povezivanje sa kompjuterom i kada sam povezao Becker sa kompjuterom nista se ne desava, kartica je na svom mestu original sa verzijom programa 1.0 , instalirao sam Content manager 2 i opet nista, osim pocetnog ekrana na navigaciji. Imam i originalni CD. Pozdrav svima i hvala veliko .