!!! --> Za korisnike: OBAVEZNO PROČITATI <-- !!!
Iako je admin na vrhu foruma (tu) naveo pravila kako treba postati, odgovarati itd, čini mi se da dosta ljudi to nije pročitalo.
Samo 3 najbitnije stvari ukratko:
- prije postanja koristiti SEARCH - vjerojatno je netko već imao isti takav problem i riješio ga je
- naslov teme mora barem ugrubo opisivati problem: naslovi tipa "help" ili "problem" nisu poželjni, dok je, recimo, "problem sa zvonjavama" OK naslov.
- ne odlaziti off-topic. Znam da nekad nije lako, da se stvari nadovezuju, ali nema smisla da se tema zove "kako pokrenuti MPT" a nakon par postova razgovara se o uzgoju svinja u istočnoj Makedoniji.
Ovo ne znači da ne postate ili da ne otvarate nove teme - dapače! Samo postajte, čim više. S malom pažnjom prema naslovu.
Hvala!
>>----> Korisnički profil > podaci< !!! <----<<
Molim sve korisnike Motorola foruma, pogotovo one koji aktivno sudjeluju u raspravama, da u svom profilu navedu model svoga mobitela, te, po mogućnosti (ukoliko se radi o flashanju) navedu o kojem se flashu radi npr V550@V620 ako je o takvoj modifikaciji riječ!
Time se znatno olakšava međusobna komunikacija unutar neke teme, zaobilaze se eventualno neki nesporazumi, a samim time u najgorem slučaju hazardne situacije po Vaše mobilne uređaje!
Molba po meni nije strašna, nema zadiranja u Vašu privatnost, a ponukana je zamjerkama nekih korisnika, a i mene samog, jer cilj foruma je jezgrovita tematika, efikasna pomoć i racionalni savjeti.
Smatram da ćemo ga ovime još malo unaprijediti i učiniti korisnijim na Vaše i zadovoljstvo Vaših moderatora!
Vaš moderator!
Pitanja na PM moderatorima!
Molim korisnike da sva pitanja bitna za ostale korisnike postavljaju kao novi thread ili da ga postave unutar već postojećeg ne bi li spriječili gomilanje istih tema (vidi gornje pravilo!)
U zadnje vrijeme primam mnoštvo upita na PM, pa smatram da bi bilo pošteno prema ostalima da sudjeluju u takvim raspravama. Ne bi bilo u redu da se forum preseli unutar moderatorskih privatnih poruka.
Sve ono vezano za teme manje ili nebitne za čitav forum, uključujući zamjerke ili pohvale na rad, slobodno pošaljite na PM.
Molimo, ocjenjujte threadove!
Opcija se nalazi na vrhu svake stranice nekog threada, ispod gumba "Post Reply" samo s desne strane.
Hvala!