kako sada kada win 6.5 platforma nije vise podrzana instalirati skype, viber,facebook na moj samsung GT I 8000 ?
Printable View
kako sada kada win 6.5 platforma nije vise podrzana instalirati skype, viber,facebook na moj samsung GT I 8000 ?
Morat ćeš pronaći na internetu i instalirati.
S tim da Viber nema za taj OS, Facebook možeš ovdje pronać, Skype ovdje (download link u tekst)
Hvala!
Ako još nešto trebaš javi. Imam još uvijek WM 6.5 u upotrebi i sasvim solidnu zalihu aplikacija.
Viber mi treba, ali cujem da ga nema za win 6.5 Hvala na ponudi u svakom slucaju ! Ako imas kakvu ucinkovitu aplikaciju za prepoznavanje rukopisa sa rh lokalizacijom posalji! Pozzz!
Pojasni prepoznavanje rukopisa? Misliš li na prepoznavanje skeniranog teksta ili na prepoznavanje rukopisa prilikom unosa?
rukopisa kao opciju unosa u mob.. to je bio jedan od razloga zasto nisam uzeo capacitivni displej . Onaj samsungov instalirani program nije bas nekakakav....
Osobno mi je draža tipkovnica, pa ne mogu reći kako se koji ponaša. Imam ih nekoliko, uploadat ću ih kad dođem doma.
bio je neki ruski mislim, ali nije bio free....
Uh, ja zaboravio, evo idem to odmah napraviti.
Evo, prekopao sam malo arhivu. Stavio sam sve što mi je ličilo na programe za unos i još neke koji su mi došli pod ruku. Osobno koristim SPBkeyboard tako da za druge ne mogu ništa preporučiti. Morat ćeš ih sam testirati. Jedino te molim da me obavijestiš kad skineš jer mi je Dropbox pun tako da to mogu maknut.
Link je uklonjen, ako nekome zatreba neka javi.
Sve povukao! Hvala lijepa!
Ako nađeš neki da radi kako treba, javi, čisto radi informacije. Možda nekom dobro dođe.