-
Lenovo P780
Je li netko kojim slučajem kupio ovaj mobitel? Trenutno je na nekoj akciji i kroz par dana ću ga vjerojatno kupiti za cca 1200 kn (za carinu i PDV još moram provjeriti). Za sada mi se sve sviđa, a pogotovo baterija koja bi trebala držati minimalno 5 dana prosječne upotrebe.
http://www.gsmarena.com/lenovo_p780-5544.php
-
Jel Ti se jako sviđa taj mobitel ! Po svemu je super , ali mislim da nema sučelja na hrvatskom jeziku !
To je po meni velik nedostatak ! Isto kao Moto G .
Možda Ti jezik nije prioritet , ali ja nebi ni Lenovo prijenosno računalo , ako nema HR tipkovnicu ...
Znam šta ćeš mislit o ovome s obzirom da sam " star" slabo vidim i "starački" razmišljam !
:D
-
-
Planiram ubost ovu stvarcicu prvenstveno zbog autonomije baterije a i zato jer je po specifikacijama od "name" smartfonova među povoljnijima...pa me zanima jel itko kupio ovaj mob (gdje i kako)? Iskustva?
-
Odustao sam od kupovine jer sam po reviewerima stotina korisnika vidio da ima dosta problema, od backlight bleedinga, lošeg WLAN i GPS signala, zvuka, a i prosječnog trajanja baterije od svega 3-4 dana što je stvarno premalo za takve prosječne HW komponente.