-
Preporuka DUAL SIM
koji dual sim mobitel preporučate? bilo bi dobro da može primiti pozive na dvije kartice istovremeno (da ja vidim da me neko zove na drugi broj, a ne da govori kao da mi isključen mobitel)
cijena do 2500 kn, bitno da je android i da ima čim bolju kameru..
-
skoro godinu dana koristim prestigio 4500 i nemam zamjerke iako nisam ljubitelj androida. Ne znam kakvi su novi modeli .
-
Njega prvog treba izbjegavati jer nema dual standby. Gigabyte GSmart Simba SX1 bi trebao biti među boljim modelima u HR do cca 2000 kn i ima dual standby.
-
Gigabyte akku 1 kupio za 1312,00 kn ovih dana. Odlican aparat
-
Mislim da tu prednost imaju "kinezi" , uglavnom imaju na dvije SIM kartice Standby , a samo na jednom može imati 3G .
Normalno da su oni jeftiniji i nekadašnji lošiji , ali ovi noviji (bolji) imaju bolje ekrane , i noviji software , a nisu preskupi ...
Ima ih za kupiti i kod nas u firmama s garancijom nešto poput ovoga Matrix i Zopo
Ovdje je jedan od slabijih modela Zopo , dovoljno govori o kvaliteti , pa makar bio "Full" kineski .
-
Svida mi se ovaj Simba SX1, vidim da ima za oko 1800 kn novi..jedino ne znam koliko je to kvalitetan mobitel, mislim strah me to malo kupiti jer sam cuo da kod takvih "kineskih" mobitela mozes kupiti macka u vreci i da je lutrija kupovanje takvih mobitela..dal ima koji od poznatih modela a da imaju dual sim? I koji od takvih bi preporucili?
-
Misliš na Samsung, HTC i slično? Imaju i oni dual SIM, ali nije za naše tržište. Gigabyte nije nepoznat brand, rade hrpu uređaja i komponenti. Kolega ima Mayu i dosta je kvalitetno napravljen. Plastika je matirana i lagano gumenasta dok Prestigio radi uglavnom glossy.
-
http://www.se-mark.hr/detalji_proizv...-sim-crni.aspx
provjeri ovaj. ja ga imam ali na zalost nije dual sim. mob je odlican.