Samsung Ativ S vs HTC 8x vs lumia 820
Ovako ekipa...
poduže se već mislim između ova tri modela. Cjenovno ih mogu nabaviti skoro za istu lovu tako da lova ne igra ulogu u odabiru.
Definitivno želim windows phone 8.
E sad, bitna mi je stabilnost, vijek trajanja baterije, nadogradnje. U početku sam htio lumiu zbog mapa ali vele da se srede i na ne-nokia telefonima tako da...
Neznam, sva tri su mi dobra i svak ima svoje mane i prednosti. Samsung je poveći i uz nokiu ima SD i izmjenjivu bateriju. HTC ima izgleda najbolji ekran po testovima a nedostaci da nema SD i neke aplikacije nisu preko cijelog ekrana.
Amoled kažu ima mane mada zadnji omnia 7 koji sam imao mi bio perfektan i služio vjerno 2 i po godine prije neg sam ga prodo da uzmem bolji, tako da mi to i jest neka mjera da imam 3 godine pouzdan stroj. Nokia ima vidim najlošiju kameru ali u biti sve mi paše od sva tri. Veselim se npr. novoj GTA igri koja vjerujem na samsungu bude najveći gušt igrat. Al opet najbitnije mi je da je uređaj pouzdan u radu i baterija da traje.
Možda s ovom temom eto želim da mi kaže svak ko ima neki od navedenog i svoje mane i prednosti ako ga poduže koristi a i naravno onaj ko nema nijedan a poznaje sva tri da izjasni svoja mišljenja...
Lumiu 920 sam izbacio iz odabira zbog svoje težine i veličine gdje mi više lumia 820 odgovara.