Može li pomoć .Trebam putovati u Francusku.Imam Garmin nuvi 50.+SDkarticu Adria rute.
Mogu li s tim do Nice.Trebaju li mi precizne mape Europe za siguran odlazak na odredište.Da me odvede u ulicu itd.Pozdrav.
Printable View
Može li pomoć .Trebam putovati u Francusku.Imam Garmin nuvi 50.+SDkarticu Adria rute.
Mogu li s tim do Nice.Trebaju li mi precizne mape Europe za siguran odlazak na odredište.Da me odvede u ulicu itd.Pozdrav.
Evo vamo skini mapu evrope i stavi na karticu http://cafe.mobil.hr/threads/78829-G...ope-NT-2014.30
Prvo, ubuduće ne upadaj kao padobranac u teme, a drugo sam naziv karte ti govori da ne možeš s njom do Nice. Osim ako nisu Nicu premjestili negdje na Jadran ;D.
Mirkeclj ti je dao link za kartu, a objašnjenje kako staviti obje imaš u temi gdje si upao. OK?
sorry very old seljaka .Možda si iti upao u odgovor bez odgovora.Ako cilj foruma nije međusobna razmjena znanja onda je za neke sredstvo prosipanja.Zahvaljujem Mirkeclj za link.Pozdrav
Cilj foruma je razmjena znanja i iskustava, ali ne tako da svatko piše gdje hoće i što hoće. Zamisli da onda trebaš naći neki podatak. Bilo bi malo teško, zar ne?
Forum ima svoja pravila i nije smisao pridržavanja pravila jer se to nekom tako hoće, smisao pravila je da nam svima skupa bude lakše se snaći i riješiti problem. Upravo zbog snalaženja inzistiramo na tome da svaki problem ima svoju temu, da se ne upada u temu u kojoj se piše o nečem sasvim različitom.
Novim članovima toleriramo u početku sitna kršenja pravila uz upozorenje da to više ne rade, a stari članovi moraju poštivati bar osnovna pravila.
Nadam se da shvaćaš o čemu pišem.
Civiliziran odgovor.Vidio sam da je bilo još sličnih upada u teme ali .Upravu si.Nebi više o tome.Moja isprika. Pozdrav.
Može biti, ne mogu ni ja sve primjetiti. Zato postoji ovaj crni trokut dolje lijevo. Kad vidiš nešto što nije u redu, klikneš i prijaviš.