Lijep pozdrav svima..
--- Ispričavam se ako sam temu otvorio na pogrešnom mjestu ali tražio sam po forumu ali nigdje ne mogu naći rješenje za sličan problem koji imam.
--- Pošto se jako slabo razumijem u mobitele, pogotovo u te smartphone,androide i to molio bih za razumijevanje a ja ću probat ti objasniti najbolje što mogu.
------- Dakle imam HTC DESIRE
http://s27.postimg.org/3odxlwnj3/20120618_T082644.jpg
---- 2 GB SD karticu (a ne mogu skidati neke veće aplikacije jer nemam prostora, a ne mogu sve prebaciti na SD karticu-tj. neznam, kažu mi da bi ga trebalo rootati)
Meni sad prostor na memoriji mobitela zauzima i imenik,poruke,i te neke "predinstalirane aplikacije" kao Usluge za Google Play, Trgovina GooglePLay,Pohrana kalendara,Galerija, Mrežna lokacija, tipkovnica... sve mi to zauzima memoriju da ne mogu skinuti više aplikacija i staviti ih na SD)
----- Imam to što mi je kolega složio google account, tu Gmail adresu preko koje se ja spajam na aplikaciju TRG.PLAY tako izgleda ikona na mobitelu--- http://s27.postimg.org/ezutyvfhb/fb3...c8aa90d62f.jpg
Na poslu imamo Wifi pa mogu tamo biti spojen i skidati aplikacije,surfati i to, a za kod kuće trebam kupiti megabajte. I dosad je sve bilo okej, sve radilo, imam skinuto ono što su mi preporučili da mi treba za sigurnost + neke aplikacije onako, koje sam sam našao. A to je: 24sata,AppMgr 3, Best Funny Ringtone, Christmas 3D, Clean Master, ConvertPad, DiscountCalculator, Popular SMS Ringtone, Google Prevoditelj, SportskeNovosti, ŠvicarskiNož i neki Torch (svjetiljka) ...
I sad si ja lijepo jučer aktiviram tarifu Internet L (1GB) i sve super, sve i dalje radi..
PROBLEM:::
----- Dakle, sve mi radi, mogu na Youtube,Facebook, 24sata, Večernji,Sportske, na taj GoogleMarket, i tražim aplikaciju Calendar.. i nađe par zanimljivih i ja to želim skinuti.. i sve se loada.. otvori se ono da skinem, pritisnem na to, počinje loadat da će skidat ali ne skida ništa.. Ne mogu ni jednu aplikaciju skinuti, probao sam preko 50 različitih, ni jednu neće skinuti.. i sad mi se pojavio update za aplikaciju CleanMaster i ŠvicarskiNož i ja kliknem da se update-a i to oče.. Dakle kad je update onda to može, ali nijednu novu/drugu/aplikaciju koju nemam instaliranu, ne mogu skinuti..Zašto?
Hvala puno