Kao što naslov kaže zanima me koji je od navedena 3 mobitela najbolji? U t-mobile ponudi s3 mini je najjeftiniji dok je xperia m najskuplji.
Hvala.
Printable View
Kao što naslov kaže zanima me koji je od navedena 3 mobitela najbolji? U t-mobile ponudi s3 mini je najjeftiniji dok je xperia m najskuplji.
Hvala.
Pa HTC je nekako najprimamljiviji pogotovo što daju 32 GB karticu. Mada xperia M mi se sviđa dizajnom više a i hardverski nije loša. S3 mini mi je zadnja opcija.
Možda u ovom slučaju ipak HTC jer je ipak globalno skuplji od xperie M malo a i navedena kartica je +.
S3 mini je najjeftiniji i ima odličan ekran,a za Xperiu ne znam,ali Desire 500 ovdje lako pobjeđuje....quad core procesor,najveći ekran i odlični zvučnici+32GB kartica.
ne znam kakve su cijene u tarifama,ali meni bi HTC bio prvi izbor...
Imao sam Desire 300,nije los imao je nedostatka koje Desire 500 nema..tako da bih ti definitivno preporucio HTC.
S3mini je vec star model,mali ekran nasprama HTC-a,a Xperia mi iskreno nije nista posebno.
Bas mi se ove jeftinije Xperie ne svidaju nesto.
ma znam,ali isto tako znam kako radi S3 mini pa bi opet HTC prije S3 mini.za Sony ne znam,ali ih općenito ne volim pa ni ne obraćam pažnju...
Hvala svima na dosadašnjim komentarima. Radi se o t-mobileu. Istice mi ugovor u 12 mjesecu. Planirao sam uzeti galaxy s4 ako mi ponude neku normalnu cijenu. Ali preskup je. I sviđa mi se opcija obitelj L u koju bi dodao majku kao člana i kao nositelj bi si uzeo neki mob za cca 500 kn. Ta 3 ulaze u taj rang. Jer imam 200 kn popusta zbog bodova. I meni se HTC čini najbolji izbor.
Misliš na Plan za obitelj L?
Cijene su (bez popusta koji si naveo) redom 748, 898 i 998 kuna. :confused:
Nisam rekao da je HTC loš, već sam samo napomeno da taj procesor nije ništa posebno (u razini MTK chipseta).
Neka odluči koji mu više odgovora - SONY ili HTC?
SIII mini definitivno treba izbaciti iz jednadžbe. Star chipset, neadekvatna baterija i izrada.
OFF: I ja ne volim neke prozvođače, khm, Samsung, khm. Ali igrom slučaja sad sam uzeo baš tu marku zbog predobre ponude.
hm ja vidim ove cijene:
s3 mini: Uz tarifu Plan za obitelj L
u Webshopu:
498kn
u T-Centrima:
598kn
htc:
Uz tarifu Plan za obitelj L
u Webshopu:
598kn
u T-Centrima:
798kn
sony
Uz tarifu Plan za obitelj L
u Webshopu:
698kn
u T-Centrima:
898kn
znaci uz popust 400,600,700
tako da mi htc najbolje odgovara onda...
Ma krivo sam označio -.-
Onda HTC it is. Bilo bi odlično kad bi se mogao još malo isprsiti za P6, ali i ovaj je ok.
huawei ascend p6?
Da.
ma novi mob kupujem prvenstveno da iskoristim taj neki popust koji bi dobio kod produljenja. tako da za cca 500 kn je desire najisplativiji.
ili? :D
Ma i ja bih taj desire... 32 GB kartica ipak isto ima svoju cijenu a i mobitel je skroz ok! Gledaju to ovako, do prije koju godinu za takav uređaj mnogi bi čekali u redu po ovom vremenu, krediti bi se dizali, mnogi bi sanjali a nikad dočekali... Tako da - uzimaj ;)
da se javim.
kupljen je htc desire 500.
s mobom sam prezadovoljan. u toj klasi je odlican.
hvala svim na savjetima
Čestitamo! Sad bacaj na karticu Asphalt 8, Modern Combat 4, Mass Effect... i ROKAJ miško ;)