-
Curve 8900 pitanje?
Pozdrav! Evo imam pitanje. Nabavio sam si curve 8900. No ima jedan problemčić. Jako mi je tiha slušalica, odnosno kada pričam s nekim na telefon jako ih slabo čujem. Pojačan mi je zvuk slušalice do kraja, te sma čak išao u options te štelao enhanced audio ili pod general options stavio call volume na 100%, ali ne pomaže baš. Da li sam suočen sa hardverskim problemom, tj. da li će biti potrebno mijenjati slušalicu? Znate od prilike koliko to dođe novaca? Ili je možda softverski problem? Tražio sma po forumima i netu općenito, pa se dosta ljudi na to žalilo ali i zbog softvera. Na njemu je verzija OSa v5.0.0.592.
I da, kad smo već kod OSa, da li mi netko može dati link sa uputama kako raditi downgrade na BBu? :) Gledao sam već neke tutoriale ali mi niej baš jasno to sa uninstall OSova kojene želim instalirati na BB preko control panela itd. Ja to niš nemam nit vidim na PCu, a između ostalog, nemogu ni nać baš neki link da skinem tipa 4.6 verziju, navodno nju hvale.
-
Hardware, meni se također desilo na 9000 Bold
-
I koliko te dosao popravak? Ne verujem da cu odmah ici to mijenjati jer nije da nista ne cujem samo mi je tiho. Izgleda da je ostecen onda zvucnik slusalice.
-
-
Zamjenio sam zvučnik, ali i dalje je tiho... može neki link sa uputama kako napraviti downgrade verzije... možda je softverski?
-
@Raiden. Taj problem nije tako rijedak i može biti vrlo lako da se radi o dlačicama i prašini koja se nakupi na mrežici od slušalice. Ja sam to otklonio u Rijeci (MOBI servis na Štrangi). Platio sam negdje oko 50 kn.