Pozdrav svima.Posto sam prilicno neupucen u sve ovo,najsrdacnije bih zamolio neko pojasnjenje i linkove za instaliranje navigacije.Rezolucija ekrane je 1280x720.Hvala svima.
Printable View
Pozdrav svima.Posto sam prilicno neupucen u sve ovo,najsrdacnije bih zamolio neko pojasnjenje i linkove za instaliranje navigacije.Rezolucija ekrane je 1280x720.Hvala svima.
Stavi ovu Navigaciju i ne treba Ti neko posebno znanje .
U ovoj Temi imaš najnoviju verziju !
NAVIGON Europe - GPS navigation
Instalacija:
1. Deinstaliraj sve prethodne verzije Navigon-a
2. Instaliraj .APK
3. Pokreni NAVIGON (WiFi - ON, GPS - ON)
4. Potvrdi "skidanje" instalacijske procedure preko WiFi-a
5. Nakon što krene postupak , treba čekati cca 20 minuta ...
6. Potvrdi sve što pita ...
7. Izaberi karte po želji
8. Nakon instalacije tražit će restart aplikacije
9. Izaći van iz prostorije i pokrenuti program
.. Aplikacija mora u 10-15 tak sekundi "pronaći" GPS (zavisi od uređaja) ...
*** Program zauzima dosta prostora na uređaju , karte stavljaj samo one koje ti trebaju !
Hvala puno,pokušat ću.
Pozdrav.
Ima li šanse da se u ovu navigaciju ubaci hrvatski jezik,iako mi telefon radi na engleskom(nema opciju na hrvatski).Inače navigacija radi super.Hvala.na pomoći.
Nema mogućnosti HR jezika ako je uređaj na engleskom jeziku . Zašto tako radi neznam , kod klasične navigacije jezik i menije moguće je promjeniti po želji !
Stavio si staru verziju Navigona za Android , ovdje imaš novu :
http://cafe.mobil.hr/threads/78979-N...5.2.0-(Android)
Hvala.
Ne mogu skinuti ovu verziju preko tog linka,pokazuje mi da nisam konektovan.Ili ja ne znam pravilan postupak?
Ja ču ti pokušati pomoći! Klikni taj link i otvoriti će ti se stranica i gdje opet trebaš kliknuti na link "Navigon Europe v5.2.0" nakon čega če ti se otvoriti inernet stranica i tvoje je da klikneš na "Download File". Nakon toga odaberi gdje ćeš spremiti file kojeg po preuzimanju trebaš staviti na mobitel ili sd karticu, ovisi o mobitelu. Nakon tohga ulaziš u neki file manager i pokrečeš instalaciju nakon koje izlaziš van i ulaziš u aplikaciju i slijediš upute.
Nadam se da sam ti pomogao, barem malo!
Kad kliknem na Navigon 5.2.0.otvori se stranica pccloud.com.Na njoj kliknem download file i pokaze mi da nisam konektovan.Ne mogu to skinuti.
Nemam pojma. Sta skidas to sa mobitelom ili na kompu?
Na kompu.
http://www.zaslike.com/files/0ntcci7ar2mq9tnyx9q.png
Klikni na Download File , umjesto na Save to PCloud
OK, skinuo sam mobitelom bez problema. Hvala puno.