iPhone 4 nema ikona i nemogucnost jailbreaka
Dobio od poznanika iphone 4 ios 4.0.2 BB 01.59.00 kupljen u USA, AT&T operater, korištena gevey unlock kartica.
Kad sam dobio iphone bio je na tvorničkim postavkama.
Pokušao jailbreake, sa limeira1 i greenpoison jer oni jedino mogu jailbrejkati ovaj ios 4.0.2 FW 01.59.00.
Prvo sam pokušao spremiti SHSH blobove sa TinyUmbrella, međutim kod save shsh ne sprema niti jedan te u log piše not eligible ...... itd
Za ios 4.0.2 koji je na iphone ne piše ništa , dok na itunes pripoznaje ios 4.0.2
Kod limeire se pojavi ikona i nakon novog paljena ništa vračamao se na staro samo sad je ekran sivi i bez ikona za aplikacije.
greenpoison odradi svoje i na kraju na crnom ekranu piše ''panic: we are here''
Isto tako pokušao sa redsn0w 0.9.5b5-5, međutim tu traži IPSW kojeg kad selektiram na desktopu ios 4.0.2 piše da nema odgovarajuči firmware..... iako je downlodan za 01.59.00
Pomoć naprosto ne znam što da radim:wall::retardlol:?
iPhone 4 nema ikona i nemogucnost jailbreaka
Stvarno ne znam. Po memoriji se vidi da je mob prazan. Bojim se da češ morati na iOS 7. Zamoli onog tko ti je dao mob da ga pokuša otključati kod operatera. Možda neko ima bolju ideju.Vidim da ti je zaključan na AT&T potraži na netu navodno se može otključati za malu lovu.