-
iPhone 5C - sva pitanja, hardware, review, firmware, update, jailbreak
-
Nije me se bas dojmio, vise je za "klince" do 20 godina ili za one koji su uvijek htjeli vise boja. Ali mislim da je na to Apple i ciljao. Sto se tice cijena za USA je dobra za "jeftini iPhone", a kad bi nasi operateri stavili makar 1000-1200 kn na dvije godine u normalnim tarifama, mislim da bi to bio pun pogodak.
-
Budu stavili-tarifa 250kn/24mj + 2000kn = 5c
-
A koliko bi trebala da bude cijena uređaja...ako kazu da je cijena 300 Dolara ,ja sam to nekak preracunao preko neta i kaze mi oko 1700kn?
-
da,u USA - kod nas $ = € + marža = ohohoo
-
550$ ce bit cijena u americi. Bas i nije jeftiniji xd
Kod nas kad dodju modeli nece ni bit neke razlike u cijenama
-
U Americi je bez ugovora 499 USD, a 5S 599 USD. Bilo bi super da je slična cijena god nas, iPhone 5 s plastičnim kučištem za 3000 Kn. :)
-
U njemačkoj je 600 eura tako da 3000kn neće biti ni u snovima. 5s je samo 100 eura skuplji. http://store.apple.com/de/iphone
-
Steta sto nema neka "ozbiljnija" boja jeftinog iphonea.
Ajd za klince i zene da im pase uz boju noktiju, ali meni nepada napamet niti bijeli a bome niti zuti ili neki drugi iz ponude vrtickih boja uzeti niti sebi niti svom starom niti se ikome starijem izbor svida...
Siva, smeda, crna, tamnoplava, to bi bilo odlicno i vise mogucih kupaca, a ovako...vidjet cemo...
-
Dobio sam odgovor od HT-a da će se pojaviti u prodaji u prosincu 2013. Tada će biti kreirana i cijena.
-
Kao što su rekli jeftini Iphone-i opet je 300$ puno za dosta ljudi.
-
osim što kod nas neće biti 300$ nego bar 500.
-
Ja samo neznam gdje je Apple službeno napisao da je to jeftin telefon?
To je telefon koji ima dio kučišta u boji, slabiji hw od 5Sa i naravno malo nižu cijenu.
C je za Color ne za Cheap. :)
-
Isprobao ga jučer, frend nabavio bijelu varijantu...Po meni jako lijep uređaj, plastično kućište mi djeluje dosta kvalitetno napravljeno (telefon nema onaj "šuplji,plastični" osjećaj kad ga držite,ima težinu), no mislim da je jako podložno grebanju i sitnim crticama tako da ga treba dobro paziti (naravno koga takve stvari smetaju..poput mene :) )...Radi brzo i fluidno (kao što i priliči iphoneu),ekran odličan i to je uglavnom to..Uglavnom, zgodan uređaj, vjerujem da će se prodavati ko šašav ponajprije zbog boja...Premda mi je nekako cijenovno neprihvatljiv...
-
Ispod te plastične haube je iPhone 5, tako da fluidan rad nije upitan, za razliku od cijene koju ćemo izgleda saznati uskoro ;)
-
jel ga ko nabavil?
kakav je u ruci? izrada?
ja bum bijelog uzel valjda..na firmu puno jeftiniji nego 5s,duplo ga dobimo jeftinije..
-
U subotu sam se u VIP-u malo igrao s njim. Što se tiče izrade, stražnja strana je plastična, no dojam je čudan. S jedne strane plastika djeluje vrlo kvalitetno, bolje nego na drugim mobitelima s plastičnim kućištem. S druge strane, plastika je glossy (igrao sam se s plavim modelom) i imam osjećaj da držim igračku u ruci na što nisam navikao od Apple-a...
-
to i meni malo čudno bilo..plastika..
nismo navikli..
htio uzet 5 al je skuplji..a isto sve osim kučišta..
-
Zna li netko je li VIPov 5c otključan?
-
..nije,zaključan na vip ..
ko i svi iphone uređaji u hr,kupljeni kod operatera, zaključani su na operatera gdje je kupljen..
-
5C je trebao biti kao "jeftin" uređaj a na kraju je to ispalo je je skoro u rangu iPhone 5 (kod nas naravno)
-
Nije. Prošlogodišnji HW za 100 USD manju cjenu od novog modela. Apple to uvijek radi, samo su sada promjenili zadnji dio i dali mu novo ime.
-
Pojavile se samo neke crte na ekranu. Ima pomoci ili servis?
5C je iz USA, na sve mreze. Jel to ulazi u garanciju u app storeu?
-
= Citat =:
Izvorno postao
Lejzermaster
Pojavile se samo neke crte na ekranu. Ima pomoci ili servis?
5C je iz USA, na sve mreze. Jel to ulazi u garanciju u app storeu?
Odnio ga u servis na Cvjetnom.
Bio u garanciji.
Dobio novi uredaj.
E sad jel to novi novi uredaj ili ne neznam.
Uredaj je bez kutije samo u folijama.
Garancija na novi uredaj 3 mjeseca.
Ne znam jel to novi novi uredaj ili je to neki vraceni koji je popravljeni uz stavljanje novog kucista i novo displaya?
Zna netko nesto vise o tome?
-
Možda je refurbished. Ali mislim da i nove dobiješ bez ambalaže, samo uređaj.