-
iPhone 5S - sva pitanja, hardware, review, firmware, update, jailbreak
-
Ima ko kakvu informaciju kad se može i gdje pratit promocija novih mobitela?
-
Sutra će ti biti te informacije. Al vjerojatno GSMarena i Endgadget će imati streamove na svojim stranicama i live javljanje na blogu.
-
The Verge ima jako kvalitetan live blog vezan uz iPhone event tako da i tamo možete pratiti novosti :)
-
Mislim da cijena nebude pravdala dobiveno...
-
To sve isto ko i dosadasnji model xd
Ajd, dodali novu boju u ponudu.
Tek sad skuzio da apple stavlja mizerne baterije, 1440 Mah. Pa to je mizerno za flaghsip model
-
Pa uredu ko dosadašnji model ali cijena kod nas se bude digla za 1/4 samo zato jer postoji još 5C uz njega...
A ništ pametnog nisi dobil za tu 1/4.
Mislim da ostajem kod svojeg 4S tak dugo dok stvarno ne izbace nešt s čim budu napravili bum...
Očito više ni sami ne znaju kaj da naprave pa izbacuju gluposti...
Ciljaju na višu klasu poslovnjaka s detektorom prsta...
Ali bome još se nitko nije od bogatog obogatil.
-
= Citat =:
Izvorno postao
yager
To sve isto ko i dosadasnji model xd
Ajd, dodali novu boju u ponudu.
Tek sad skuzio da apple stavlja mizerne baterije, 1440 Mah. Pa to je mizerno za flaghsip model
S obzirom na slabije komponente, manje dimenzije, manji ekran i nedostatak pravog multitaskinga - baterija je zapravo i OK.
-
Meni je OK, nikakva radikalna poboljšanja, ali opet dobro. Jedino mi je s bojama bezveze, zlatni je trebao biti i napred zlatni, a crni komplet crni, kao i petica... moram to uživo vidjet kada dođe kod nas.
-
Apple je danas objavio kako će do 1. studenog iPhone 5S i iPhone 5C postati dostupni u čak 35 dodatnih zemalja, od čega će većina (25 zemalja) ova dva uređaja imati na tržištu već 25. listopada, u petak. Među njima (dakle ovima koje nove iPhone dobivaju 25. listopada) nalazi se i Hrvatska.
-
bas sam ga jucer gledao na t-mobile.de ;)
i zanima me kolika ce biti razlika u cijeni ;)
-
i još ništa vezano uz cijene na pretplatu? a u petak dolazi...
-
Sutra izlazi u prodaju a danas mu se ne zna cijena!?
Ima li koji insider da zna?
= Citat =:
Izvorno postao
rapajic_st
i još ništa vezano uz cijene na pretplatu? a u petak dolazi...
-
Biti ce iznenadenje! Ocito preskup pa da se neradujemo bezveze. :)
-
mislim da ce biti oko 4500 na xxl ;)
-
Nemam iskustva s iPhone , pa ako mi može netko reći , kako instalirati program konkretno Navigon ili neku drugu navigaciju na na 5C , a nije napravljen jailbreak , pita me dosta korisnika i neznam što odgovoriti . Možda će nekome biti smiješno pitanje , mogao bih pročitati po forumu , a previše je toga da bih da bih shvatio iOS koji nisam nikad koristio .
Hvala !
-
Bez jailbreaka se može skinuti samo sa App storea. Navigon je skup ali se mogu nači jeftinije kao Don't panic ili sl.
-
= Citat =:
Izvorno postao
davor22
Bez jailbreaka se može skinuti samo sa App storea. Navigon je skup ali se mogu nači jeftinije kao Don't panic ili sl.
Takav odgovor i ja dajem onima koji me pitaju !
Moje mišljenje je da "The iPhone is not user-friendly" , kod njega jedino važi "Pay once enjoy :driving:" .
-
Pa iPhone je vrlo user-frendly, ali je zatvoren OS gdje bez JBa nemožeš raditi što želiš i kako želiš.
-
Ili JB ili appstore pay :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
walter66
Takav odgovor i ja dajem onima koji me pitaju !
Moje mišljenje je da "The iPhone is not user-friendly" , kod njega jedino važi "Pay once enjoy :driving:" .
On je super friendly, ako hoces platiti za program, nasi ljudi nemaju kulturu placanja autorskih prava pa je u tome najveci problem.
-
= Citat =:
Izvorno postao
RAUL
On je super friendly, ako hoces platiti za program, nasi ljudi nemaju kulturu placanja autorskih prava pa je u tome najveci problem.
Hvala Ti , lijepo si to objasnio i slažem se s tobom !
-
Problem je i u tome što je standard vulgaris hrvata puno manji nego nekog amera, inače evo zabave za duboki džep: http://www.mobil.hr/novosti/apple/ap...je-tisuce-6331
-
Da, standard je manji, ali većina apliakcija je par dolara, više se ostavi vikendom u birtiji.
-