RE:MIO Moov V735 (Katastrofa - Dan poslije MioPocket_a)
Za početak treba pokušati ovako ! Probao sam na Mio Moov M300 (M400) i "upalilo" je !
1. I emptied battery completely (If device is working you may turn on route simulation)
2. Connect Mio with USB cable with PC, with switch on RESET position
3. Now comes a series of fast switching ON/OFF, do it couple of times but make sure the screen is on during
your switch is off, it takes about a second then turn the switch ON, then OFF, then ON ....
4. Why? Well I am not sure in this but it behaves similar as you turn your PC on and then hit the brake button.
5. How long? Well, in my case, until you reach the point when your PC recognize the device. The moment takes
a second and disappears, but if you are lucky and catch the moment, your Mio screen will be frozen but you'll see
the device mounted!!! Then you may fix paths.xml or whatever you did before...
btw I dont think that the bat should be empty.... nonsense I know... I hope it will work for some of you...
Edit:
____http://www.pohrani.com/f/2K/XF/2VTqwIxi/1peeingmio.png
___-___Dan poslije MioPocket_a !?
Navigacija je još uvijek živa i trebala bi radit !
Na ovu je navigaciju je najvjerojatnije instaliran MioPocket , koji za vidjeti jako dobro izgleda .
Problem se dogodi kod neispravne instalacije ili prestankom rada SD kartice ili gubitka iste , a "backup"
smo zaboravili napraviti . Osim toga MioPocket kod instalacije na SD karticu obećava kako neće dirati
ništa na memoriji uređaja (Flash Disku) , i to nije točno jer mjenja bitne stvari na memoriji i u samom
Regystriju OS_a u ovom slučaju WINCE6 ... Vraćanje registrija u onom obliku kako je bilo prije i
brisanje tragova MioPocketa , nemoguća je misija , potrebno je dobro znanje Windows_a CE . Jedina
solucija je ručno ispravljanje postavki na "Flash Disku" i pokrenuti neki Unlock s SD kartice , ako je
uspijemo natjerati da radi ...
Moja je preporuka za ostale koji imaju Mio Navigacije da bez obzira što se ovaj program zove
MioPocket , istog ne koriste , jer ga nije napravio proizvođač uređaja Mitac nego grupa "Hakera" ,
kojima baš i nije za vjerovati . Neznam možda je to moje osobno iskustvo , ali "izvlačio" sam
iz "mrtvih" dosta dobrih uređaja poput ovog Mio Moov V735TV , oštećenih programski od strane
MioPocket_a .
Mio Moov V735 TV (N236) , još se uvjek prodaje i cijena se kreće oko 300€ .
Više o ovom uređaju ovdje :