Dakle uzeo u vipu novi tablet, došao doma, na sredini ekrana 2x mrtva piksela nakon 5min.
Sto mi je raditi?
Vec sam zaboravio na članke i sve, dal imam pravo na novi uređaj? :/
Printable View
Dakle uzeo u vipu novi tablet, došao doma, na sredini ekrana 2x mrtva piksela nakon 5min.
Sto mi je raditi?
Vec sam zaboravio na članke i sve, dal imam pravo na novi uređaj? :/
Dok ne vidiš treći, nemaš pravo... :D
http://www-support-downloads.sonymob...lets_HR_12.pdf= Citat =:
Uređaji se mogu donekle razlikovati u osvjetljenju i boji
zaslona. Mogu postojati sićušne svijetle ili tamne točkice na
zaslonu. Ako do njih dolazi zbog pogrešaka u pojedinim
točkama zaslona, a koje se ne mogu podesiti. Smatra se da su
dva neispravna piksela u granicama prihvatljivosti.
To vrijedi i za novi uredaj do 7 dana? ako da/predobra glupost?nisam siguran da je mrtvi pikseli ili prašina, više mi kao prašina izgleda...
Pa sta nije da ako novi uređaj ima vidjljivi nedostatak koji se pojavi u roku 8dana imam pravo na novi..
A mimo tih 8dana vrijedi ovo gore?
Edit:čini mi se da je to prašina ispod ovog anti shatter filma koji je gore,ili ispod samog staklajer se tockice vide pod svjetlom, kada je uređaj ugašen skroz:)
Neki savjet sto mi je ciniti? :)
A gle, probaj ga zamijeniti, možda uspije. Prije par godina sam i ja kupio Nokiu N73 s 2-3 dead pixela i bez problema zamijenio isti dan.
Prašina je to, 110%..
To moraju zamijeniti..
Dobio novi, riješeno.
Prasina u displeju ne odaje dojam da se radi o kvalitetnom proizvodu.
Prema tome iPhone nije kvalitetan je se jedan zapalio na punjaču, isto kao i S4.
Uvijek postoji mogućnost da se dogodi tako nešto, zato i je moguće zamjeniti uređaj za novi.
Slazem se.
Inace uređaj je stvarno ok, čak sam i iznenađen. Bolje mi je def od ipada4 legao, samo da Android ima aplikacije na razini:/
Dobio si novi na konto garancije (rok od 7 dana) ili zato jer se tablet Z, isto kao i običan Z, ne može otvarati?
Ne znam.. Trazio sam novi uređaj i dobio sam novi:)
Pozvao sam se na ovih 7dana;)