-
T-mobile u Dalmaciji
Jasno mi je da 3G prijenos podataka u sezoni (a vrlo često i van nje) postaje povremeno potpuno beskoristan zbog zagušenja, ali ovo ljeto doživljavam da s vremena na vrijeme postajem nedostupan i za pozive, a pozivatelju opale poruku "osoba se trenutno ne može javiti, molimo pokušajte ponovno ili nazovite kasnije".
Ima netko drugi sličnih iskustva ili sam samo ja u pitanju jer me u T-mobilu ne vole :biglaugh:
-
T-mobile u Dalmaciji
Evo bas jucer i u Puli isti problem. Zovem osobu i dobijem tu poruku. Druga strana dobije sms da ima propusteni poziv. Izgleda da stranci koriste jeftiniji roaming pa su veca opterecenja.
-
Probajte forsirati 2G na mobitelima.
-
:tracanje:Heh... Na neđejlbrejkanom ajfonu 5 mogu forsirati frišku figu...:tracanje:
-
Onda si kupi na kiosku normalni glupi mob na njemu možeš svašta forsirati nije iphone ali bar možeš razgovarati što i je osnovna bit mobitela sve ostalo su dodaci. :)
-
Iako mi je u trenutku revolta i to palo na pamet ipak smatram da ne možeš problem rješavati na taj način - bez želje za polemikom: smatram da osnovne usluge "kvalitetan" pružatelj usluga treba osigurati u svakom trenu, a ne sezonski...
Dobro je da ne plaćam LTE uslugu...