Još malo pa sam skuckao novac za novi mob pa mi se javila dilema koji od ova dva navedena da kupim, neka preporuka? Neki treci model, slicne cijene?
Hvala
Printable View
Još malo pa sam skuckao novac za novi mob pa mi se javila dilema koji od ova dva navedena da kupim, neka preporuka? Neki treci model, slicne cijene?
Hvala
ja bi Desire HD.legendarni mob koji još uvijek vrijedi svake lipe....4.3" ekran,768MB RAM,strašna podrška na xda...uh kakav mob,zaplakao bi.. :wzbigcry:
Kao vlasnik Desire HDa, možda sam malčice (:D) pristran, ali mislim da je on bolji izbor. Imam ga otkad je izašao i nemam nikakvu zamjerku na njega. Inače nisam imao nijedan mob duže od godinu dana, a evo sad s ovim gazim treću godinu... :)
I kao što Vepar reče, podrška na xda je i dalje super (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=765) tako da možeš birati od AOSP do Sense ROMova, od Gingerbreada pa sve do Jellybeana (4.2.2)...
Iako je Galaxy S+ noviji od Galaxyja S za S+ ne postoji niti približno toliko custom ROMova + zapravo je i lošiji uređaj (zbog slabijem grafičkog čipa).
I moj glas ide za Desire HD.
Hvala vam na pomoći, još koji KM-čić i postat ću PONOSNI vlasnik HD-a :monster: