Pozdrav svima.
Ispricavam se moderatorima ako ovakva tema vec postoji.
Zanima me koji he najbolji dual sim uredaj od samsunga?
Cuo sam da ima nesto kao i S3.. a nisam bas doma u androidima.. pa molim pomoc.
Hvala..
Printable View
Pozdrav svima.
Ispricavam se moderatorima ako ovakva tema vec postoji.
Zanima me koji he najbolji dual sim uredaj od samsunga?
Cuo sam da ima nesto kao i S3.. a nisam bas doma u androidima.. pa molim pomoc.
Hvala..
Nisam baš neki ekspert, ali gotovo sam siguran da si u pravu kada kažeš da "Samsung ima najbolje Dual-Sim mobitele". Stvar je u tome da oni proizvode mobitele s dva radio-modula - tokom razgovora na SIM1 si istovremeno dostupan i na SIM2, odnosno u "pozadini" vidiš da ti dolazi poziv s druge SIMice. Kolega mi je baš nedavno kupio Samsung C3752, onak jednostavan mobitel, ali bez WiFi koji njemu i ne treba. Glavno mu je da ne mora teglit dva mobitela jer ima poslovni i privatni broj, a da ne propusti niti jedan poziv. Ono što ti tražiš je vjerovatno nešto kao Samsung GT-S 7562, al možda ima i bolji od toga.
Hvala na odgovoru. Nusam bas u tim brojkama.. i oznakama.
To je ono nesto kao S3?
http://www.way4jobs.com/gadgets_img/...NU-53098-0.jpg
izgledom je sličan. ali s nešto lošijim specifikacijama. proguglaj malo ako te detaljnije zanima :beer:
Imam Galaxy S Duos vec par sedmica. Performanse su zaista nesto slabije od S3 ali ovaj telefon prije svega uzimaju oni kojima trebaju dvije aktivne sim kartice. Ja sam zadovoljan jer nemam prevelika ocekivanja. Telefon radi dobro samo ne treba ga opterecivai sa previse aktivnih apova. Ja imam stalno skype i viber i par sitnica i sve radi OK.
Daj malo vise korisnickog iskustva podijeli. Ja bi kupio tako nesto samo citajuci po forumima taj Samsung Duos pljuju da ne valja i da ne vrijedi te novce. Kazu baterija slaba, cesto se gasi i slicno.... Sad je na akciji u jednom ducanu i kupio bi ga ali se bojim zbog toga davati bilo kakve novce...
http://cafe.mobil.hr/threads/77480-s...axy-duos-s7562
Ovdje imaš dosta o mobu.