Znači, kako piše u naslovu, zanima me kako namjestiti da na status baru mobiltela piše ime operatera? Kad mi se mobitel upali piše ime operatera, i nakon par sekundi, nestane :sos:
Printable View
Znači, kako piše u naslovu, zanima me kako namjestiti da na status baru mobiltela piše ime operatera? Kad mi se mobitel upali piše ime operatera, i nakon par sekundi, nestane :sos:
Uzimam kristalnu kuglu i iščitavam o kojem se uređaju radi. Čitam, čitam, čitam....greška...nemoguće saznati podatke o uređaju.
sorry, moja greška.. neznam o kojem je točno modelu rječ, znam da je kopija iphona 4 sa androidom
A po čemu to onda spada u općenito kad postoji Android podforum? :jehon:
Temu prebacio kamo spada i privremeno promijenio naslov, a ti saznaj koji je to točno telefon jer bez toga ništa. Iako nekako zvuči da je to neki noname kinez pa moguće da tako i tako ništa...
Budući da pogoni android:
http://www.galaxy4gaming.in/2012/08/...s-bar-for.html
Problem rjesen uz pomoc espire launchera :) Samo ne razumijem cemu zajedljiva opaska moderatora foruma vezana za pogresno smjestenu temu.. ?!?!
imam iphone 5 kopiju instaliram igricu ali mi nece pokrenuti moze neka pomoc!!
Nije mi još stigla kristalna kugla kako bih mogao vidjeti koji model telefona imaš.