-
Caller ID problem
Pozdrav!
T-com mi je uključio prikaz broja pozivatelja. Stvar radi ali samo na jednom telefonu a imam dva i oba podržavaju spomenutu uslugu.
Kod staraca u kući imamo Panasonic KX-TG1311FX a kod mene u radionici 20-ak metara dalje, na istoj liniji imam Panasonic KX-TG1100FX.
Kad su mi to uključili, u radionici sam uredno vidio broj pozivatelja za svaki dolazni poziv ali starci u kući nisu. Sad sam nešto prčkao i desilo se da sad starcima prikazuje broj pozivatelja a meni dolje ne. Stavio sam oba headseta na stol pred kuću i zovem mobitelom i sad se na njihovom vidi broj a na mome ne. Wtf? :D
Da napomenem,u kući gdje starci žive imamo samo jednu telefonsku utičnicu na kojoj je spojen splitter i u njemu taj jedini telefon u kući. Kod mene u radionici je druga utičnica,drugi splitter,ruter za net i taj drugi bežični telefon. Ako imate kakvu caku,savjet ili ideju,tu sam. :beer:
EDIT: Imam također jedan Quadro fiksni telefon u rezervi. On također ima ekran i mogućnost prikaza broja pozivatelja te uredno radi i prikazuje broj pozivatelja. Daklen, došao sam do zaključka da ovaj crni Panasonic KX-TG1100FX *ebe bube s tim prikazivanjem a do jučer je radilo sve... :dunno:
Resetirao sam ga nekoliko puta,ovo-ono... :cry:
EDIT2: Đubre jedno je proradilo nakon što sam bazu isključio nakratko iz struje.
:tclosed:
-
Caller ID problem
Staro sobro pravilo kod novije tehnologije :-)
-
Da te utješim, izgleda da je kod Panasonica normalno da ima probleme sa prikazom broja. Osim samostalnog uređaja iz vremena kad telefoni nisu imali prikaz broja imam još dva Panasonica (ne traži mi se sad oznaka) i oba povremeno ne prikazuju broj pozivatelja.