Koliko je sigurno kupiti iPhone
Znaci da kupujem iphone,polovni ne novi,vidim po oglasima da vecina koji se prodaju jeftino imaju problem da im rikne wifi,tipka za zakljucavanje,tipka home,da im neradi zvucnik,ili im padne sustav...itd...
Svaki put kad se odlucim da bih ga kupio mi na pamet padnu ti problemi,k tome jos vidim da neki imaju problema sa trajanjem baterije,a k tome i da rikne baterija promjena je jako skupa...da ne govorim o tome da sam na mobu jako puno i pitaj boga koliko bi mi trajala...
Sad mene zanima koliko je sigurno kupiti iphone,jer vidim da je to mob koji se lako kvari,a opet da ga nadjem jeftinije na njuskalu vecina njih vjerojatno ni nema garanciju ili im je istekla ili im uskoro istice,pod tim mislim na iphone 3gs ili 4orka.Stvarno kako god da okrenem mislim da su androidi bolji.
Molim vasa misljenja.
Koliko je sigurno kupiti Iphone
= Citat =:
Izvorno postao
domy_os
Da ga cijene manje od 100 EUR-a, bio bi dobar, ali ovako je preskup. Mobitel je star, a i za ono doba je imao jako loš ekran. Nedavno sam ga kupio za bratića i od 10-ak pogledanih modela, nijedan nije bio 100% ispravan. Svima je mana pucanje stražnje plastike, ispadanje okvira ili gumice oko ekrana, zaštekavanje home tipke, ispadanje ovih bočnih tipki, svijetle/tamne "mrlje" po ekranu itd. Preporučam da još malo štediš i kupiš 4S.
Eto, moji je u tip top stanju :D
Jedino baterija mi je koma.
:notooth:
Mobitel nije loš, nije toliko ni spor, ako se koristi za TW, Fejs, muziku i tako.
Ali skup. Da.
Svi dobri modeli se koriste, ne žele ih prodati. Zato su svi na oglasima neki unakaženi :D
Re: Koliko je sigurno kupiti Iphone
kažeš da ne patiš toliko za tim iphoneom, a svejedno ne gledaš ništa osim iphonea :D
mislim da možeš proći puno bolje od kupovanja nečije precijenjene krame :)