-
Portable Mozilla Firefox
Idite na
http://johnhaller.com/jh/mozilla/
Skinite Portable Mozilla Firefox i stavite u otpakovani direktori na vaš usb flash drive. Startuje se odatle i sve što sa interneta uđe ide tu, ništa ne ulazi i ne ostaje na kompu. Ne treba antivirus (firewall ipak treba i dalje), ili ako ga ima može se provjeriti naknadno da nije nešto ušlo ili jednostavno da se izbriše sve pa iskopira nov čist direktori sa mozillom.
Ima isto i za mail.
-
...evo ja sam proteklih dana malo kemijao sa TB1.0 na Usb-u i mogu reći da je stvar fenomenalna za one koji često mjenjaju računala (jedino što vas može izluditi - postavljanje proxy postavki ako ste te sreće da vam trebaju)...
Kao prvo sam si sve postavio na USB potom sam dodao extenzije koje mi trebaju (čak i skin), preveo na 'rvacki (ima i extenzija za to)...
Onda sam prebacio i FF te sad mučkam sa Trillian-om (pošto ICQ ne ide)...
Fak uskoro ću imati sve kompromitirajuće stvari na USB-u... ;)
-
Ja baš jučer skinuo portable verziju nije mi se dalo skidati od doma ;D Za sada sve radi, ali nisam previše koristio, moram još ekstenzije podesiti...
Slijedeći korak mi je Thunderbird, postavit da skida sve mailove i ostavlja kopiju na serveru, prebaciti kontakte iz outlooka i sl. tako da imam sve pri ruci kada sam "na putu"...
offtopic: meni Trilian nekako preglomazan, a nisam ni vidio kako isključiti splash screen pri bootanju...
-
... ja se sa trillian-om služim u verziji 2.0, trica mi je prenapadna (naravno na radnom kompu je ICQ a Trill je za USB)...
Jedva čekam da zaživi U3 standard i sve selim na USB ili vanjski hard...
-
u3 standard? Dvojka mi je bila poprilično nestabilna dok sam ju koristio, tako da kod mene ostaje msn, ide mi samo na živce kaj nakon izlaska nove verzije davi dok ju ne skineš...
-
...U3 ti je standard kojim će se moći pokretati programi direktno sa USB-a (što će reći ako si kupiš recimo MS Office i isti instaliraš na USB drive isti ćeš moći pokretati na svim računalima gdje uključiš taj USB drive - svi .dll ovi i ostala gamad će biti na USB drive-u)...
-
-
stavio sam ga na jedan komp za win95, posto instalacija obicne verzije nije prolazila, inace zanimljivo je bilo vidjeti komp spojen na internet a nema IE niti ijedan browser ;) inace jedan od nacina kako instalirati FireFox 1.0 na win95 je bio prvo staviti IE 4.0 pa ce onda i FireFox instalacija proci :D
-
Jel nekome radi ovaj portable Thunderbird, meni izbacuje nekakvu grešku kada ga hoću pokrenuti?
-
-
Imaš ga instaliranog i na kompu?