-
Sony Xperia M/M dual
http://www.zaslike.com/files/rixca6f8ym3lbutyysi.png
Dakle, nešto što je započeto sa tipo serijom, a nastavljeno sa E oznakom, sada doživljava svoj bolji vrhunac u verziji M modela. Koji je naravno u single i dual sim izvedbi.
Poboljšanja su i dalje vidljiva tako da sad imamo 4" ekran, 1Ghz dual core i 1 GB ram, HD video snimanje + led dioda, čineći ove već jeftinije verzije xperije solidnijim strojevima.
Pretpostavka da je izlazak na tržište do jeseni a početna cijena nebi trebala biti veća od 200 eura!
Demo:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=x5x3aOwfYCs
-
1GB RAM je pohvalno, ovo bi mogla biti pila od moba ako pogode cijenu :)
-
ako cijena bude do 1500kn onda bravo sony...
-
Bok moze pomoć? imam ovaj sony xperia m i nemogu se prijaviti na google account, sve napravim i adresu i sifru i korisnicko ime itd. al na kraju kad triba potvrditi samo mi izbaci: nije moguce uspostaviti pouzdanu vezu s posluziteljem. mozda je rijec o privremenom problemu ili vas android nema pristup podatkovnim uslugama. mob. je nov star svega 2 dana.
-
ekipa
Bok moze pomoć? imam ovaj sony xperia m i nemogu se prijaviti na google account, sve napravim i adresu i sifru i korisnicko ime itd. al na kraju kad triba potvrditi samo mi izbaci: nije moguce uspostaviti pouzdanu vezu s posluziteljem. mozda je rijec o privremenom problemu ili vas android nema pristup podatkovnim uslugama. mob. je nov star svega 2 dana.:klanja:
-
-
Pa jesi li provjerio najosnovnije postavke? Kako misliš da ti itko pomogne ako ne kažeš baš ništa o telefonu?
-
a sve je ok pa reka san koji je model i koji je prob? postavke su tvornicke
jesam, na sve stranice mogu ici ukljucen mi je neki paket u kojem iman 250mb prometa, pozive, por. svaki tj. dana se taj paket obnavlja za 10kn
-
Jesi se probao spojiti preko wirelessa pa pokušati tako?
-
jesam isto mi je izbacilo, cak san i vracaja na tvornicke postavke i opet isto?
-
Nemam pojma onda, teško je ovako napamet nabadati. Prebaci jezik na engleski pa guglaj tekst error poruke, možda nađeš nesto korisno.
-
Probaj promijeniti lozinku... mislim da sam nekoć davno imao i ja takav problem, još na Donutu :D
I btw promašio si podforum, pitanje si mogao postaviti u posebnoj temi.
EDIT: Aha, vidim, već si postavio pitanje. Ubuduće nemoj otvarati nove teme ako si već postavio pitanje ;)
-
Naletio sam u svabiji na xperia M za 144 eura (do 1100 kn) na akciji u trgovackim lancima nov. Za tu lovu sasvim solidan ulog kupnje. Steta da nije xperia L za tu cifru :)