Htijela bih kupiti Iphone 4s polovan ali ima jedan problem. Kada se u njega stavi sim kartica on ne može pronaći mrežu. Cijelo vrijeme piše traženje. Zna li itko u čemu bi mogao biti problem i koliko bi kostao popravak?
Printable View
Htijela bih kupiti Iphone 4s polovan ali ima jedan problem. Kada se u njega stavi sim kartica on ne može pronaći mrežu. Cijelo vrijeme piše traženje. Zna li itko u čemu bi mogao biti problem i koliko bi kostao popravak?
Sigurno je zaključan na neku mrežu. Pokušaj saznati na koju pa ga možda možeš otključati preko operatera. Ne kupuj dok ne saznaš na koju je mrežu zaključan i koliko bi koštalo otključavanje.
Pozdrav.
Sent from my iPhone 3gs using Tapatalk 2
Ako mu je istekla preplata onda če mu ga T-mobile otključati besplatno. Neka ode u T-mobile sa papirima od moba i oni ga otključaju. Jesi li probala sa karticom od T-mobilea jel radi?
Pozdrav.
Sent from my iPhone 3gs using Tapatalk 2
Nemoguće da mu je sad negdje istekla predplata jer je predplatu uzel sto posto na 2 godine a 4s je izašel u 10mj...
Ako radi na T-Mobile karticu, a na drugima ne, onda je zaključan na T-Mobile. Otključavanje je cca 500 kn.
Mislim da je u nečemu drugome problem. ja sam na t-mobilu tako da mi ne treba otključavanje
Nemoguce da mu istice pretplata, jer je iPhone 4S poceo prodaju u HR 25.11.2013, a mislim (nisam siguran) da onda nije bilo ugovora na 1. god.
Sto ti ne pokaze da mobitel normalno radi? To je pravilo kod kupnje kad kupujes da se uvjeris sa prodavacem da je sve OK i da telefon radi. Ili te laze da je kupljen u HR ili je neispravan
Ja bih probao ovako, stavio bi karticu na kojoj ti nece da nađe signal u iPhone, spojio na iTunes i uradio restore bez vraćanja backupa.....
Ako nije bitan unlock(kartica operatera je na onom na koju je zakljucan mob) onda bi trebalo nakon ovoga proraditi ;)
Ako ne proradi, onda neto sa mobitelom nije ok....