Pozdrav.
Sestri polako odlazi stara 5800 nokija i sad bi htjela novu takvu, no pošto takvih više nema u prodaji zanima me postoji li kakav sličan model koji je u prodaji? :)
Printable View
Pozdrav.
Sestri polako odlazi stara 5800 nokija i sad bi htjela novu takvu, no pošto takvih više nema u prodaji zanima me postoji li kakav sličan model koji je u prodaji? :)
Imas na njuskalu za 590 kuna netko prodaje novu. Bar kaze da je nova. To odma vidis :)
A što bi to bio sličan, tj što njoj treba na mobitelu? I koja cijena?
Taj mobitel sam koristio duže vrijeme kad je izašao, kao i neki moji prijatelji i svima je postao bezveze brzo, baš je spor, a i resistive touchscreen je koma..
S obzirom da joj je taj Symbian bio dovoljan, vjerujem da ne treba puno aplikacija i slično, može viditi neke jeftinije Lumie. Ja sam baš uzeo neki dan 620, ekran je odličan i mobitel radi skroz fluidno, + dosta jednostavan za korištenje (bar meni tako djeluje).
Možda Nokia 500 ili Lumia 610 ako bi baš Nokiu htjela
Ako želiš zbilja što sličniji model ali sa nekim nužnim poboljšanjima traži Nokiu X6. Skoro ista stvar kao 5800 sa malo boljom kvalitetom izrade i kapacitivnim ekranom.