pozdrav, kupio sam navigaciju u svijetu medija i nemam u njoj pervanov glas iako sam na svim recenzijama vidio da ga imaju. jel mi moze netko uploadat ta 2 fajla .cpf i .mcp pa da si ga probam ubacit?
Printable View
pozdrav, kupio sam navigaciju u svijetu medija i nemam u njoj pervanov glas iako sam na svim recenzijama vidio da ga imaju. jel mi moze netko uploadat ta 2 fajla .cpf i .mcp pa da si ga probam ubacit?
Ako imaš dont panic to unutra bude original ja ga imam na androidu i na Win. 5 i 6 i radi normalno
Glasovi na Don't Panic (Mireo) , mogu se kopirati s druge WinCe5 (6) Navigacije .
Ja sam kopirao iz klasične na mobitelsku Don't Panic Italija (talijanska verzija) ,
HR jezik zajedno s normalnim govorom i "blesavim" Pervanom , ako ga i nemaš nisi
puno izgubio ...
:D
Edit: Ja bih Ti poslao , ali nemam više te navigacije , a Backup sam slučajno pobrisao ...
Pervana sam isto dodavao , nije bio na mojem Navigatoru - Prestig_o , samo normalni glas!
ma mozda i je bez veze pervan, ali nagovorio sam curu da kupi navigaciju i govorio joj da ima u njoj pervanov glas, i sad ga nemam :p evo izgleda da ce mi mirkec poslat te fajlove :)
Pozdrav ekipi na ovom forumu!:beerchug:
Imam tu navigaciju i kad sam ju kupio također nije bilo Pervana jer je softver unutra bio stariji (mislim verzija 4.4). Zadnji je 4.7. Kontaktiraj Mireo da ti naprave update istog. Besplatno je.:)
e puno ti hvala, kontaktirao sam ih pa cu vidjet sta kazu