Route66, može li ko objasniti ovo ?
Gledam video na ovoj stranici i vidim nešto nevjerovatno, ako nije neki trik (video montaža)
Kako je moguće da se na ekranu navigacije prikazuje krajolik (u realnome vremenu), kao da se gleda kroz kameru, i istovremeno se vrši navigacija.
Da li je to stvarno moguće ili je to neka šala
Re: Route66, može li ko objasniti ovo ?
Imam na navigonu taj reality scanner? Za sto tocno sluzi? Hvala
Ja sad pokrenuo navigon i dok mi je bila gore na vrhu crvena traka di je pisalo GPS kliknuo na tu traku i upalio mi je kameru zadnju...
Ovako, nisam uspio napraviti da mi radi navigacija ali reality scaner ukljucite na glavnom ekranu kada stisnetw "show map" ili slicno
Ovaj real.scan. je kad se ukljuci da mozes vidjet kaj ti je i blizini,
Aj ovako, ukljuci GPS na mobu,izadi van da imas prijem, ukljuci navigon, stisni "prikazi mapu",eh sad dolazi onaj dio koji bi ti htio a nemoze se ukljuciti, kad se ukljuci real scan, trebalo bi ti se pokazat male ikonice tj POI, ti sad klikni na bilo koju i pokrece ti se navigacija prema tom POI-u, ali ne sa slikom u realnom vremenu nego klasicno, valjda se zato i zove "SCANER",samo ti skanira koji su ti najblizi POI-ovi u tvojoj blizini, znaci nema na Navigonu real time slike kod naviganja,
Lijep pozz, nadam se da sam pomogao barem malo