Problem s punjenjem vezan uz Black Edition?!?
Pozdrav svima, molila bih vas informaciju i pomoć.
Imam mio s600 dvije i pol godine, u početku je sve funkcioniralo, no nakon oko godinu dana počeli su problemi s „punjačem“, naime nakon u prosjeku sat vremena vožnje navigacija bi se s autopunjača prebacila na bateriju, kada bi izvadila i vratila punjač pokazala bi se ikonica žice, no nakon nekog vremena opet bi se pojavila baterija, sa svakim sljedećim odspajanjem/spajanjem vremenski period na punjaču bi bio sve kraći i kraći.
Prva sumnja je naravno pala na punjač, no ispostavilo se da nije kriv, zatim na auto – tu je isto sve bilo ok, da bih nedavno došla do neobične spoznaje. Naime do sada sam uvijek koristila Black Edition, no pri zadnjem putovanju Mireova karta mi nije najbolje pokazivala put pa sam prebacila na Primo (Navteq karte). Iako je do tada pod Black Editionom izdržala jedva minutu na punjaču, kad sam otvorila drugi program bez problema je navigacija energiju uzimala preko punjača i sljedećih sat i pol putovanja uredno radila. Pa sam ostala zbunjena jer po mojoj laičkoj logici problem bi trebao biti hardwareske prirode, no ispostavilo se da je uzrok u softwareu – barem mi se tako sada čini.
Zato bih sad htjela pitati vas, stručnjake kako gledate na tu situaciju i može li zaista Black Edition utjecati na povezanost navigacije i punjača te kako problem riješiti?