HTC rikava nakon 2 godine!
Imao sam Wildfire, crknuo (ne funkcionira touch, iako je zamijenjen digitizer, ponekad proradi :)) je nakon 2 godine i par mjeseci... Cura ima Desire crknuo (konstantno se pali, pa gasi, radi neke mutave radnje, ponekad radi tipkovnica, ponekad ne) je nakon 2 godine i par mjeseci... Na oba mobitela je bio instaliran CyanogenMOD.
Dali je nekome izdržao tri godine?
Re: HTC rikava nakon 2 godine!
Imao sam Legend jako dugo, bio je star 2ipo god i radio je savrseno, jako kvalitetan mob. Desire me sluzio godinu dana odlicno, prodao sam ga i dan danas radi ko novi (sad je star 3 god). Na oba su bili stock ROM-ovi. Prijateljica ima Desire i radi joj probleme nakon stavljanja custom ROM-a.
Meni se HTC pokazao u najboljem svjetlu i volio bi ga imati opet u rukama (jedan on novih modela naravno), s tim da na mobitel pazim vise nego na ista drugo i ne eksperimentiram previse sa software-ima osim sa strogo provjerenima.
Re: HTC rikava nakon 2 godine!
Desire HD, star 2 godine i 5 mjeseci i jos uvijek radi ko veliki :D
Jedini znak koristenja je sto mi se volume +- tipka malo "ofucala", ali sve ostalo je kao da je sad izašao iz dućana. Prvih 6 mjeseci sam vozio stock ROM i onda mi je dosadio pa sam poceo eksperimentirati s custom ROMovima. Trenutno sam na (unofficial) CM 10.1 koji radi fantastično.
Mogu reci da sam izuzetno zadovoljan mobitelom i zasad nije izasao mob koji bi me natjerao da se rijesim ovog :)