Fakat ne kuzim sta ce nam mobiteli.Skupi razgovori,wap jos skuplji(ne bi trebao postojati jer je šrot te po min=3kn,a pravi internet koji je mnogo napredniji kosta 1.80 po satu!!!
Za mene kod mobitela je jedino korisno SMS!!!:lol: :lol: :lol:
Printable View
Fakat ne kuzim sta ce nam mobiteli.Skupi razgovori,wap jos skuplji(ne bi trebao postojati jer je šrot te po min=3kn,a pravi internet koji je mnogo napredniji kosta 1.80 po satu!!!
Za mene kod mobitela je jedino korisno SMS!!!:lol: :lol: :lol:
mi stvarno nemamo potrebu koristit mobitele.ja svoj imam već godinu i pol i do sada sam valjda 7 puta kupio bon.;D jedino koristim te poruke!mobiteli su samo stvar trenda i prestiža.zato ih imamo.
Nisu svi korisnici mobilnih telefona osnovnoškolci. Morate sve to sagledati malo dublje. Nekome mobitel stvarno i treba. Dobro možda ne sve njegove opcije ali nikad ne znaš kad će ti zatrebati.
a da si odmah kupim i tenk,jer...nikad neznam kad će mi trebat!i hvala na komentaru gore> "Nisu svi korisnici mobilnih telefona osnovnoškolci..." a ja mislio kak smo si mi dobri!:(
Hej pa ništa osobno! E jesi neki...pa cura mi je iz Karlovca! Neki i tenkove kupuju ali nisu osnovnoškolci ;)
a takvi smo mi 12 o'godišnjaci.osjetljivi...:D a kak si sad došo na temu "moja cura je iz karlovca"?možda ju poznam?šapni mi ime.:)
Ja tvrdim da WAP nije uvijek skup , isto tako tvrdim i da je koristan."Pravi internet" , kao da je ovo krivi, ne možeš nositi svuda sa sobom.Čak i ako imaš laptop , nemaš linije.Najskuplja i najvrednija stvar je prava informacija u pravo vrijeme.Isto kao i "pravi internet" WAP treba upoznati.Siguran sam da misliš da je internet koristan i potreban , a ja ti mogu u svakom trenutku nabrojiti destak ljudi (svi visokoobrazovani) koji ne misle tako.
Tko je u pravu ? Jedan , oprosti na izrazu, klinac ili ..
Wap je koristan samo za one koji imaju mob na preplatu!!!
Najskuplja i najvrijednija stvar je kada imaš potrebnu lovu i velika muda onda kada ti se dogodi "prava informacija u pravom trenutku"
Ili spika "idem ti ja tako autom i odjednom krš i lom tj. crk'o i ja sam u pustari do najbližeg fona kilometri klipsanja kad ono u džepu mob pa je lijepo nazovem i..." :D
ako imas signala!!!
E, pokrivenost nam je odlična pitaj operatere... ;D
??????????????= Citat =:
Poslao: vjeko
Wap je koristan samo za one koji imaju mob na preplatu!!!
kakve veze ima način plačanja sa korisnošću neke usluge?
ako ti nešto treba, onda ti treba, a ako ti to ne treba...
Krivo brijete, ja nemrem zamislit život bez moba, ne fakat sam se navukla na njega. I ja ga najviše koristim za poruke, ali uvijek dobro dođe u nedaj Bože kriznim situacijama.
:cool:
ma znam ,nikad nisam imo problema sa signalom,to je bila hipotetska situacija!!!
WAP je jako koristan otkako se moze koristit besplatno preko GPRS-a na Simpi.Dosad sam uspio primiti 7,4MB podataka i idem dalje.
VIP je prvih 30 sekundi besplatan= Citat =:
Poslao: karaman
??????????????
kakve veze ima način plačanja sa korisnošću neke usluge?
ako ti nešto treba, onda ti treba, a ako ti to ne treba...
do tada pogledas mail
Kako to Karaman misli da cijena ne utječe na atraktivnost usluge?
Čemu onda besplatne minute koje nam nude GSM operateri i ostali popusti tog tipa. Tko nebi šibao MMS-ove kada bi imali cijenu SMS-a i koliko bi tada koštali telefoni bez GPRS-a i ekrana u boji?
WAp je totalno bez veze....bar meni....sad ajd jos i skidam neke aplikacije i pregledavam mail...al to je otprilike sve sto cu ikad napraviti...pitam se koliko cu ga puta iskoristiti akd prestane ova blesplatna akcija.....daaaa provjerim...hmmm...NITI JEDOM!!:..
tu su lihvari...3 kune za minuti......a treba ti bar 10 da se spojis....15 da ucitas nesto...i 27,3 da se odlogiras..hmm..;)))
al dobra je stvar kod mobitela...poruke..i bar u mom buducem poslu (gradjevini) je jako koristena stvar....pa sad...;))
Evo i Blento kaže da je iskoristivost neke usluge uvelike određena cijenom po kojoj se nudi, em aj rajt or what?
Otkad je wap 3 kn na minutu? :confused: :-/ :confused:
1.22
kako glupa tema....... pa nemožete u 2003 godini razmišljat o tome dali je mobitel koristan il ti netreba... 2003!!!!!!!!!
sjetite se 70 setih- govorili su da čemo u 2000. imat leteče aute...... mobitel je sitnica.
Rekli su nam sedamdesetih da ćemo raditi koliko budemo mogli , a imati koliko budemo trebali i mi smo to vjerovali , ludo zar ne?
Sljaka, moj si čovjek, svaki dan nam netko nešto govori a mi slušamo i ništa ne radimo. Sorry, ispravak, radimo tj, jedni drugima zavidimo.