Vip&više program vjernosti za pretplatnike
VIPnet danas objavio:
Vip&više program vjernosti privatnim i poslovnim pretplatnicima omogućuje:
- dodatni popusti koji pri kupnji novih uređaja - do 600 kn
- ili popusti na tarifnim opcijama - do 600 kn
- mogućnost prioritetnog pristupa Službi za korisnike (zlatni i platinasti)
- posebni popust na nove proizvode i usluge
- iznenađenja za rođendane i svaku dvogodišnjicu s Vipnetom
- i brojne druge pogodnosti.
temelju iznosa prosječnih mjesečnih računa i godina neprekinutog korištenja Vip usluga, dodjeljuje jedan od pet statusa:
- Vip,
- Vip brončani = mjesečna potrošnja od 200 do 500 kn
- Vip srebrni = mjesečna potrošnja od 500 do 1000 kn
- Vip zlatni ili
- Vip platinasti (na raspolaganju imati i osobnog agenta – osobu od povjerenja koja će im osigurati individualan pristup u rješavanju pitanja i komunikacijskih potreba)
Ovisno o statusu Vipnet nudi brojne pogodnosti, a svi Vip pretplatnici nakon 6 mjeseci korištenja usluge automatski postaju članovi programa.
u praksi:
brončani, benefiti:
- popust do 100 kn na uređaje iz ponude ili
- do 120 kn popusta na odabranu tarifnu opciju,
- zatim barem jednom godišnje popust na posebne ponude za nove i postojeće proizvode i usluge
- te Vipnetovo iznenađenje za rođendan i za svake dvije godine provedene s Vipnetom.
ako ste Vip pretplatnik dulje od 6 godina i nalazi se u skupini Vip brončani, on automatski prelazi u viši razred Vip srebrni
Re: Vip&više program vjernosti za pretplatnike
Tocno tako, meni su kao poslovnom korisniku prosle godine ponudili Savrsenu iako u tom trenutku nije bila dostupna za aktivaciju, i dali su mi popust na kupovinu uredaja, nesto sitno, mislim 200-300kn jeftinije bilo koji uredaj iz ponude. Druga opcija je bila obicna tarifa (jako lose tarife u tom trenutku) s extra popustom od 1000kn na jedan od tri ponudenih uredaja, ali su bili neki dosta losi uredaji u ponudi (znaci ako je taj mobitel u tarifi od 100kn/mjesecno kostao 1500kn, ja bi ga dobio za 500kn).
Nista od ovog mi nije ponudeno ni na moj upit sluzbi za korisnike i na moje direktno trazenje popusta s obzirom na 6godina koristenja i nikad manji racun od 600kn, niti na prodajnom mjestu od Vipa, nego u Vipu u Garden mallu koji nije njihov ducan nego fransiza od Vipa koju drzi privatnik. Tek tamo mi je covjek rekao da imaju pravo dati neke extra popuste dugogodisnjim korisnicima.
Znaci postojalo je i prije ali si ocito morao biti suludo uporan da bi nesto dobio od njih. Zalosno ali istinito.