e ja bi prčko po seemovima. skinem neki program... ali on otvara seem sa mog PCa...
kak da je seem prebacim na komp?!
Printable View
e ja bi prčko po seemovima. skinem neki program... ali on otvara seem sa mog PCa...
kak da je seem prebacim na komp?!
jel to VisualSeem???
-sa P2K Managerom ga krkneš na komp...imaš ga?
nemam prvi put ja to... idem sad isopat
a jel mog nekim drugim programom.... ovaj tolko drivera si mora dić...
eo ja to inst i drivere sve i eo šta dobijem
Receiving file list...CMD: Answer packet invalid!
Fail!
ovako sve radi, uredo downoladam seemove napravih backup izmjenio i sad kad hoću upload... hm neće.
kliknem tamo uplad odaberem šta želim... i niš ese nedesi probo sam ugasit mbo i upalit... ali ništa?!
upišeš u prvo polje 0032 i u drugo 0001, klikneš na taj seem koji se nalazi na kompu 0032_0001.seem i klikneš na upload...(mob ti se mora prijaviti na P2K, mora pisati dolje CONNECTED)
ali kada spremaš editirani seem na komp pazi da mu je ekstenzija .seem!!!
i ne, meni nikad nema ekstenziju .seem kad uploadam s P2K, .seem je bitno za seemplayer.= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
kad ti downloadaš seem sa moba, pomoću P2K,kasnijie pri uploadu nema potrebe obraćati pozornost na ekstenziju :spin:
ovo sa ekstenzijom nema uopce veze...skini napisi najbolje koji je to npr 0032_0001 i save i to je to..= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
seemplayer kao sto kaze inovator ne trpi bilo sta osim imena seema i ekstenzije seem= Citat =:
Izvorno postao Inovator
the thing is...da ja editiram seemove i uploadam nazad ali nema tih promejan koje sam napravio
seem uploadiraš u /a/ folder na mobu, nakon toga ga restartiraš...i mora ti raditi,ili ja ne kontam što i kako ti to uploadiraš i editiraš seemove kada ti ne šljakaju na mobu... :wall:
evo postigo sam SMS delivery report, ali uz to stavio sam i ono da imam video i da mi neš drugo piše an vanjskom ekrančiću al zadnje dvoje nema...
to sam sa visual seemom, idem sad probat seemplayer
visual seem ti je nalakši ako si početnik...a i ostalima je lakše to nego stalno utipkavati kodove, offsete i bitove...opet naglašavam da si pripaziš kako ne bi zbrisao original seemove...
0061,0062 - natpis na vanjskom LCDu
0032 - SMS delivery report, zaklj. tipk., 2. linija,...
01a8 - datum na displayu,...
004a - startup i shutdown animacije i zvukovi
0117 - naziv moba (koji prepoznaje komp)
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
dodatak, 004a_0001- natpis na vanjskom displayu!
ne kuzim zasto se mucis sa svime..imas na BlueDevil-ovom sajtu tih nekoliko filova i satvi ih na mob pa ce radit sve ok...onda se malo kasnije mozes mucit sa time i usporedjivat..samo sto ti tamo ne pise tvoj teks nego ce bi vMobil...al lako pomocu seemplayera promjenis ili pomocu motorola toolsa..(ne MotorolaPhoneTools)..= Citat =:
Izvorno postao mglg
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
postoji teži i lakši način, netko voli teži!
usput, momci, naslov teme je :kak da seem prebacim na komp, a mi smo lagano na seem editingu!
pa mglg, ako ima potrebe dalje raspravljat, savjetujem novi thread!
PS prije toga, pogledaj sticky