HTC One vs Samsung Galaxy S4
evo i prve prave usporedbe dva vjerojatno najjača smartphonea danas.ok i Sony Z pripada toj kategoriji :smile:
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...review-913.php
prilično tijesno i opet se svodi na osobne afinitete i privrženost nekom brandu....
HTC ima daleko bolji dizajn,aluminijsko kućište,bolje snimanje videa i bolji zvuk,a S4 ima bolji fotoaparat,veći i bolji ekran,izmjenjivu bateriju,podršku za micro SD i Android 4.2.2...
Re: HTC One vs Samsung Galaxy S4
Možda Exynos verzija bude imala.
Meni se s druge strane čini da je za HTC udobnija pozicija underdoga jer oni kao da sami sebe potkopavaju iz godine u godinu.
Ako se gleda samo dizajn, nesmijemo zaboravit niti Sony xperia Z model...
Htc je od aluminija, S4 od plastike, a Z od stakla (prije bih rekao stakloplastike).
Svaki od navedenih ima svoje prednosti i mane, i tu samo krajnji korisnik treba odluciti sto mu je bitno...
Naravno, trebat ce i cijenu u sve to ukalkulirat...
(ako je sudit po predbiljezbama kod tele2, One je 200kn skuplji od Z )
I da, jos jedna stvar koja je mozda nekima vazna: podrska od strane developera
A opet mislim da su S4 i One tu u prednosti
Sve super, ali 4mp kamera i koja puši i kad se resiza s4 na 4mp, također i na "svom teritoriju" u uvjetima slabije vidljivosti... Kome je kamera bitna nema tu izbora....
Koliko sam ja vidio..nakon updejta softa..kvaliteta fotki je drasticno bolja i na razini konkurencije ako je i bolja..
Meni osobno je bitno da je vrlo dobro..zadovoljavajuce tj da nije lose..
Jer za fotkanje imam brdo fotica i objektiva..a sa mobom radim brze usputne fotke di je bitno sto je gore i kako nego sama kvaliteta:)
Tako da mi se cini da ću uzeti htc one..