Ali CRVENI! Gledam po hr trgovinama neki ga imaju ali ne na lageru nego samo ko text na cjeniku... Zna netko gdje ima kupit ovaj mis u crvenoj verziji??
Printable View
Ali CRVENI! Gledam po hr trgovinama neki ga imaju ali ne na lageru nego samo ko text na cjeniku... Zna netko gdje ima kupit ovaj mis u crvenoj verziji??
I ako se nekom da nek pogleda ovo i kaze mi ako tu ima bilo kakve razlike izmedju ova dva misa :rolleyes:
http://www.diskont24.com/index.php?P...&LookFor=mx510
Ja ti imam ovog miša, definitivno nećeš pogriješit ako si ga uzmeš, ja sam se preporodio od kad ga imam, nijednom se nije dogodilo da se zablesirao i da kursor poleti kud mu volja!
Ta dva miša su ista, ali izgleda od drugog dobavljača pa zato razlika u cijeni.
I, kolko ja znam, ovaj crveni je bio samo kao prototip za potrebe testiranja i nikada nije pušten u masovnu proizvodnju, ali možda se varam... Ali nemoj tolko gledat na izgled, ovo je najbolji i najprecizniji miš koji možeš kupit!!
Kako vidim u profilu ti piše da si iz pule, pa ako te zanima, ima jedan dućan u rijeci, ventex, u kojem sam siguran da ih imaju (plave), bio sam pred par dana i bilo ih je jedno 4...
www.ventex.hr
živjo!
Znam sve o misu i malo sam radio s njim, jako dobro lezi u ruci to je sigurno! Ako je istina to za crvenog stvarno steta - puno je ljepsi :) al ako nis drugo ubost cu na kraju plavi..
Sto se tice trgovine, nije problem, vemil, hgspot... Jedino sto je razlika u cijeni misa u tim trgovinama 314:346 u korist hgspota - :-/
Crvenog imaš u Linksu, 350 za cash. Odličan miš, kupujem ga i ja uskoro
da najbolji po vidi testu ak se ne varam....
Dolazi mx518 koji kombinira mx510 sa laserom od mx1000
Sa žicom, naravno :spin:
Ma daaaaaaj!!! Fak, a neki dan sam ga kupio... :(= Citat =:
Izvorno postao Hrc
Zna netko kako u igrama podesiti one funkcijske tipke (UT npr...)? Instalirao sam ono s njihovog cda a na kutiji im pise nesto tipa "dodatne tipke koje se mogu podesiti u igrama" - ko je ovdje lud?? Ocito ja!
Moras mu disableat Game detection pomocu programcica "mwadvanced_enu.exe"= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Imas ga na logitech-ovim stranicama
Hmm steta ali tipke ocito nemogu radit u starom ut-u :(
Vidim u novom rade i bez tog programa...
Tnx
Ja sutra kupujem mx518,s ovim normalnim mi je jako tesko igrat,naciljam po faci,recoil malo povuce gore i fulas,rekli su mi frendovi da sa njim koda da letis,mozes podesavati dpi
pomocu kotacica-koliko sam skuzio :D
Koliko znam, one tipke ispod i iznad kotačića služe za promjenu dpi-a...
Samo nemoj uzeti onaj sa kvrgama, meni očajno izgleda :D
Prvo sam ga narucio u ve-milu,kaze mi dodji u subotu po njega,dodjem ja u subotu a oni meni,oprotsi nemamo,jer su nam dojavili da vise nemaju u zagrebu,ja poludio pa sam im reko da netrebaju vise ni narucivat i ako dobiju da me ne zovu.Otiso ja na http://www.netcom.hr/ i narucio lijepo,danas sam ih zvao kazu da dolazi sutra,sve skupa cekao sam 3 dana.Sve pohvale
Trebao si ih prvo nazvati tu subotu. Meni su za sonyev mp3 player rekli prvo u srijedu, onda u petak, onda tek sljedeći tjedan. I došao je negdje 2 tjedna poslije te srijede. Bilo bi im pametnije da ne daju lažna obećanja
Ja sam narucio od net.com prije 3 dana i danas sam dobio,super je,sve ide odlicno,a net.comu sve pohvale :)
ja ču kao neki miš g5 ubost,laserski i te šeme-500kn..
imam ja laserski mx1000 i svakom bi ga preporucio. stvarno mis mi je zakon.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ja imam plavi Mx510 vec godinu i pol , mis je vrhunski , definitvno preporuka . iako ima sad po ducanima i mx518 za manje od 350kn , a prica se da je bolji . nesto sam razmisljao da bi prodao svoj pa mijenjao , ali sam pronasao racun od svoga i vidio cijenu(400 i kusur kuna) i sjetio se da sam obecao onda da je to zadnji mis koji kupujem :)
Ma mislim da se definitivno ne isplati kupovat ništa bolje od mx510 osim ako ne radiš u 1600x1200 rezoluciji.. Meni se u 1024x768 iskreno još nijednom nije zblesirao i zabrijao u kut! Nikad ga neću mijenjati :D
ea koji je bolji mx1000 ili g5,mislim g5 je noviji,ali mx1000 mi izgleda ergonomski bolje riješen??jesam li u pravi gogi?kakva su tvoja iskustva s njime
G5 je navodno bolji.
mx1000 će ti super ležati ako imaš veću ruku ili duže prste. G5 mi je ljepši :D
Samo gdje ćeš primjetiti tih 2000dpi-a?
e pa to je i ja pitam??ma idem danas neku tipkovnicu ubost,miš ću kasnije
ne navodno nego sigurno bolji;)= Citat =:
Izvorno postao Router
stvarno miš koji svako mora imati!