iPhone 4S - tajvansko tržište - pomoć
Pozdrav!
Nedavno sam dobila iphone 4s 32gb i ne radi mi wi fi, odnosno ne mogu se spajati na kućni wireless. sve sam pokušala,unijela šifru,prčkala po postavkama moba ali ništa. napominjem da se preko drugih dvaju androida koje imamo u kući sasvim normalno spojimo na net kad unesemo šifru wirelessa.
rečeno mi je kako je to zato što je mobitel pravljen za tajvansko tržište, a budući da o tome ne znam ništa,zanima me o čemu se radi. zanima me je li mogu išta napraviti po tom pitanju ili da se pozdravim sa internetom na ovom mobitelu.
također, kad pokušam otvoriti igrice,piše mi :''sim is not ready.'' napominjem da je sa porukama i pozivima sve besprijekorno.
hvala unaprijed na pomoći!
= Citat =:
Izvorno postao
jogurtic
kako ću znati je li zaključan na neku drugu mrežu? tj. je li to mogu pronaći negdje u postavkama? u njemu normalno koristim tomato karticu,tako da ne mislim da tu ne bi trebalo biti problema! osim wi fi-a koji sam uspjela uspostaviti ali nikako da zapamti šifru od mog kućnog interneta (ne znam ni za to gdje se nalazi u opcijama, prčakala sam ali nisan uspjela pronaći), ne radi mi gotovo niti jedna aplikacija, appstore, igrica i sl. :(( iman osjećaj da sam dobila ili potpuno sjeban mobitel ili nekakav lažnjak a s obzirom na to od koga sam ga dobila, mislim da ne bi trebao biti lažnjak!
npr. kad otvorim appstore piše mi MSDC not ready
kad otvorim videos,music,photos piše mi da nema ničega (što bi i trebalo bit istina jer nisam ništa slikavala ni snimala) a opet kad gledam memoriju piše mi da su 14 od 32 gb zauzeta
kad idem otvoriti igricu npr.fruit slice, piše mi SIM card is not ready (a noramlno pišem poruke i zovem)
Jel bi bio poblem slikat mobitel? Mozda je laznjak :dunno:
Prednja strana, zadnja strane, odozgora i odozdola?
A jel imas na kompu iTunes? Jel ti prepoznaje mobitel?
To je lažnjak. Pogledajte ono "OK" gore desno u izborniku. Pozdrav.
Re: iPhone 4S - tajvansko tržište - pomoć
a kako to kod vas izgleda, taj ok?
= Citat =:
Izvorno postao
divided by zero
a kako to kod vas izgleda, taj ok?
Ne postoji, samo s lijeve strane pise General
aha. nemam iphone, zato pitam. ali čak i meni koja se nisam nagledala iphoneova ova prednja okrugla tipka čudno izgleda. kao da ju je netko nabio unutra malo preduboko? mislim da ne bi bilo loše dati uređaj nekome tko ima 4s da ga usporedi sa svojim. ili jednostavno pokušati spojiti na itunes?
poprilično sam sigurna da nema šarafa, baš se vide u centru rupice gdje bi navoj šarafa trebao biti.