Zamjena procesora na HP-ovom laptopu
Pozz ljudi ovako. Kupio sam HP Compaq Prescari CQ-60 (dobio sam ga za 350kn) ali mi je trn u oku AMD-ov procesor.
Zelio bih ga zamijeniti sa neki Intelovim Core 2 duo ili nesh slicno.
Da li mi neko moze na osnovu specifikacija procesora mog trenutnog reci koji bi trebao kupiti intelov?
LINK
Re: Zamjena procesora na HP-ovom laptopu
= Citat =:
Izvorno postao
tnt_tunja
izvini molim te,al kao prvo kako ti znas koja je ploca, kad ti je nigdje nisam naveo.
Kao drugo,aj molim te mi daj objasnjenje zasto nece ici Intel?
Naziv maticne ploce je Wistron 303C
Covijek ocigledno zna sto prica tako da ti napadan stav prema takvima nije na mijestu. NHF
OT: Za net i pogledat film i cifru koju si dao,budi prezadovoljan. Digni nove windowse,optimiziraj ga za svoje potrebe i eventualno dodaj malo radne memorije i be happy. Yugo ide 120 i nema dalje. ;)
Laptopi u prosjeku imaju najvise dva utora za memoriju a na starijim hp-ima jedan zna bit pod tipkovnicom pa usput ocisti prasinu i stavi novu pastu. Sta se tice rama,vodi racuna da OS podnosi te kolicine koje spominjes da ne bacis pare.
ne znam na koju foru ti se isplati plaćati servis za taj laptop, samo zato što nikad nisi sam umetnuo ram u laptop?
to je par minuta posla. ako budeš za sve govorio da to nećeš sam jer dosad to nisi radio, stalno ćeš davati lovu za gluposti. ovo ti je uostalom idealna prilika da to sam naučiš.
a što se tiče kapaciteta memorije za laptop, nema to veze s os-om. vjerojatno možeš 4gb max, guglaj da budeš siguran.