T-Com naplacuje uslugu koju nismo trazili
Sve je pocelo negdje u 11. mjesecu... zvala je zenska iz T-Coma i nudi nam neki Max3 paket, za 300 kn mjesecno dobijemo 60 min razgovora prema fiksnoj mrezi, neograniceni internet i MaxTV i tablet za 8 kn. Stara je bila sama doma i kaze joj da nazove kasnije, da se mora prvo dogovorit sa starim i samnom. I zenska vise nije zvala, a mi smo malo na netu pogledali ponudu i odlucili smo se za Max2 L paket gdje za 240 kn dobijemo sve isto, ali bez MaxTV-a. I za kojih tjedan dana stize nama doma MaxTV prijemnik i pise nesto tipa "prema vasem zahtjevu sklopljen je ugovor, blabla", uglavnom, zenska je nama bez pitanja dala taj Max3 paket. I zovemo mi T-Com sluzbu za korisnike, kazemo sta je bilo, da mi nismo nista narucivali, da necemo to i nakon malo natezanja oni nama deaktiviraju taj Max3. Onda smo prek interneta narucili taj Max2 L paket koji smo htjeli. Zovu nas iz sluzbe za korisnike da pitaju dal smo to narucili, ponovo su nam nudili taj Max3 paket, rekli smo da smo to vec narucivali, tako nesto, al uglavnom mi smo im objasnili sto je bilo, rekli da ocemo samo Max2 i to je to. I sklopili smo ugovor na 2 godine da dobijemo taj tablet. To je bilo pocetkom 12. mjeseca. I nakon 2 tjedna nam je stigao tablet, a nakon toga su dosli iz T-Coma i pokupili taj MaxTV prijamnik koji su nam poslali, i mi smo mislili da je sve ok.
Ali kad nam je stigao racun za prvi mjesec, na njemu pise da imamo taj Max3 paket i racun je na 300 kn. Onda smo pogledali i racun od 12. mjeseca i na njemu isto pise da imamo taj Max3, samo sto to nismo skuzili onda. Ponovo smo zvali sluzbu za korisnike, rekli sta je bilo, pa su nam rekli da mailom posaljemo prigovor i da napisemo sto je bilo.
E, to jos nismo slali, budemo sutra ili preksutra i ja se nadam da ce bit sve ok, ali svejedno preventivno otvaram ovu temu da pitam sta da radimo ako bude problema, npr. ako oni nama kazu da je ugovor sklopljen prije 2 mjeseca pa da je prekasno za otkazivanje (jer na onom prvom koji smo dobili uz MaxTV prijemnik je pisalo da je ugovor moguce otkazati u roku 8 dana ako je sklopljen telefonski).
Ja ne kuzim kak mogu tak zeznuti uopce, mislim oni su nama dosli po taj MaxTV prijemnik, pa ocito negdje kod njih pise da smo otkazali Max3 paket, al svejedno nam ga naplacuju... wtf jel su tolko nesposobni ili su jednostavno bezobrazni i misle da necemo skuzit da nam naplacuju veci racun?
Napisat cemo u toj zalbi da ocemo da nam posalju pravi racun za ovaj mjesc (240 kn) i jos da ga smanje za 60 kn, buduci da smo za 12. mjesec platili 60 kn previse... Sta mislite, oce sve bit ok ili ce radit jos problema pa cemo se morat jos natezat s njima?
Re: T-Com naplacuje uslugu koju nismo trazili
Mene su jucer zvali. Rekose mi da za 305 kn dobijam 60 minuta đabe,đabe prikaz broja pozivatelja,đabe max tv,50% popusta u vecernjim satima na sve pozive i Huawei tablet za 99 kn jednokratno ako uzmem na 24 mjeseca. Pristao sam jer drugog operatera nemam a racuni su mi ionako oko 400kn svaki mjesec. Takoder su rekli da se cijena nece mijenjat tih 24 mjeseca. Nadam se da nece jos sta kasnije prisiti... Misljenja? Mislim da je to neki M paket...