Pozz imam iphone 5 i jailbrekovan,eh sad koju ja da stavim navigaciju na iphone 5 .Hvala
Printable View
Pozz imam iphone 5 i jailbrekovan,eh sad koju ja da stavim navigaciju na iphone 5 .Hvala
Dakle, benix, kad uđeš u brijačnicu pitaš li brijača kako ćeš se šišati? Sigurno ne, ispao bi čudan, zar ne? ;)
E pa isto tako ne možeš upasti ni na forum i pitati što od ponuđenog da uzmeš. To je tvoj vlastiti izbor.
Ako trebaš dodatne informacije o pojedinim navigacijama, kako bi se lakše odlučio, pitaj. Nastojat ćemo kao zajednica dati odgovore u okviru svojih iskustava i znanja, ali ne traži od nas da odlučujemo umjesto tebe.
O nizu navigacija imaš teme, pitaj tamo ako te zanima nešto vezano uz navigaciju o kojoj je tema ili ovdje ako želiš uspoređivati razne navigacije.
I na kraju sam odaberi jer, odluka je samo tvoja.
Lokalno - Mireo dont panic
Globalno - Navigon
Lokalno i globalno - Navigon
(terenac sam i mogu reći da po RH navigon radi savršeno)
Navigon! Drugi isto dobar izbor je copilot!
Moja preporuka su Navigon , iGO MyWay (Primo) .
Sygic i Copilot nisu bili dobri ni na klasičnim navigacijama , prekomplicirani za instaliranje , detaljnost karata je upitna !
Navigon!
Koristim ga vec dugo na smartphone-u i nikad nije zakazao. Jednostavan, ima sve sto ti treba i po meni izgled bas kakav treba biti za navigaciju.
Imam instaliran "iGO myway 8.4.2" a vidim da walter66 preporučuje "iGO MyWay (Primo)".
I sad me zanima koja je razlika između mog "iGO myway" i tog "iGO MyWay (Primo)".
Ako je taj bolji onda bi ga i ja instalirao
Razlika je samo u dizajnu (izgledu) , jedino ako Ti treba "Truck" Navigacija onda je bolji iGO Primo . Zavisi od Telefona kojeg imaš
obično ovi novi imaju prilično "glupe" rezolucije , proizvođači Smart Phone_a natječu se visikom razlučivostima , koja se primjećuje
samo u zrnasti displaya , koja se na oko baš i ne vidi . Najbolje je rezolucija 400x800/800x400 , ovo sve drugu je natjecanje između
velikih proizvođača . "Bedastim" rezolucijama uglavnom prednjači Samsung , nešto manje HTC , a ostali kopiraju . Najpametniji je
iPhone od svih njih , vjerujem da da "Jobs_ovi" naslijednici neće upasti u ovakvo "šašavo " natjecanje rezolucijama , oni su malo
pametniji i više praktično razmišljaju ,telefon od 4" , sasvim je dobra veličina za Smart Phone , ako se uopće iPone može tako zvati .
Nisam baš ljubitel navedenog telefona , ali nebih imao ništa protiv njega pa da ga i koristim . Moja je kćerka zadovoljna s njime ...