Pozz,trenutacno sam na vipu imam savrsenu tarifu,medjutim internet je katastrofa,pre sporo otvara stranice itd.Kojeg operatera izabrat bar sto se tice neta?Molim preporuke iskustva itd...
Printable View
Pozz,trenutacno sam na vipu imam savrsenu tarifu,medjutim internet je katastrofa,pre sporo otvara stranice itd.Kojeg operatera izabrat bar sto se tice neta?Molim preporuke iskustva itd...
Na VIPu imaš spor pristup Internetu? Na kojem telefonu? Uključen 3G?
--
Je ukljucen mi je kad naleti na 3g ok al svejedno spor,međutim dosta kolega se žali na vip- net da je pre spor.Na t mobile mi je na 2g prije radio vrhunski,mob je nov arc s i to iz vipa tako da ono..
meni ima onaj znakić H+ i ide mi do 5,5mbps-a ,to mi se čini malo? koliko je max za 3G?
Ako je internet na VIP-u spor... Možda si na mjestu gdje je loš 3G signal. Ili, kako je netko napisao. imaš uključen samo 2G za promet. 2G nikako ne može biti dovoljno brz za današnji internet. Zamisli da se na internet spajaš preko modema!!
los postavljeno pitanje...prvo treba provjeriti na podrucju gdije se najcesce kreces koji operater ima najjaci 3G signal. ja osobno imam iskustva da je tele2 jaci od tmobilea. vip je tu negdije...ali bas kod mene i on kaska za telcima.
tako da koristim bonbon za razgovor i telce za 3g
Prema mojem iskustvu internet na Tomatu je bio najbolji do sada, gotovo nikad nisam gubio signal. Sadasnji T-Mobile je ocaj, mislim da je cak Tele2 bio bolji sto se tice interneta.
isto mogu potvrdit da je na tomatu (vipova infrastruktura) bio puno bolji net i push nego na bonbonu (t−com infrastruktura).na bonbonu mi push uopce ne radi:mad:...i da,kontaktirao sam ih nekoliko puta i izgleda da oni nista ne mogu