Moze mi netko preporuciti dobru navigaciju za ovaj mob...? najbitnija mi je karta hrvatske, i naravno da ide preko gpsa! I da mobitel je rootan...hvala
Printable View
Moze mi netko preporuciti dobru navigaciju za ovaj mob...? najbitnija mi je karta hrvatske, i naravno da ide preko gpsa! I da mobitel je rootan...hvala
Pogledaj ovdje!
Navigon Europe v4.7.1 Full - Android
Moja preporuka !
Budem skinuo pa cu je probati...hvala puno!
Imam LG OPTIMUS P 880 kada upalim navigaciju piše NAVIGACIJA POMOĆU GOOGLE KARATA NIJE DOSTUPNA NA OVOJ LOKACIJI. Nudi mi opciju preuzimanje uputa i nnda prikaže moju lokaciju iz ptičije perspektive i odredište koje zadam ali nema vožnje u prvom licu.
to je normalno. kod nas ne radi google navigacija.
OK. Koje bi bilo riješenje osim da ga otresem od pod i vratim se na Nokiu...
Znači želio bi navigaciju na LG OPTIMUS P880 ...
Trebam li ovu izbrisati i instalirati drugu? Gdje skinuti?
Ili možda ovdje nešto nadograditi,promjeniti???
Kolega , nemoj biti "takav" prema svojem LG OPTIMUS P880 , uređaj je odličan barem tako kažu , što će Ti stara Nokia čuvaj je za rezervu ...
Imam dobar HTC s 4 instalirane Navigacije i rado bih se "zamjenio" s tobom :D ... Pokušaj instalirati Navigon sa ovog Linka dolje ...
http://cafe.mobil.hr/threads/77706-N...0-Full-Android (instaliraj novu verziju v4.7.1)
I btw. da pitam koja je razlika izmedju sygic aura i sygic mobile maps? Koja je bolja, jel idu preko gpsa...?
Sygic Aura i Mobile !?
Ma kako se zvali imaju razlike i treba paziti što se instalira . Karte su dobre za EU , ali kod nas nisu "bog zna što" pogotovo TeleAtlas .
Za njega postoje i Navteq karte koje su nešto bolje ...
Sama instalacija malo je kompliciranija u odnosu na Navigon ili iGO , probao jesam i jednu i drugu verziju i nije mi se dopala ni jedna
ni druga Aplikacija Sygic ... LG OPTIMUS zavređuje ipak neku bolju Navigaciju , barem za ovo naše područje i zemlje u okruženju ...
To je samo moje osobno mišljenje i nebih više o tome komentirao , iskustvo sa Sygicom nemam lijepo još od PNA Navigacija ...
Hehe...gledam ima brdo navigacija, kao najbolja mi se cini mireo...neznam moram viditi koju cu staviti....hvala na objasnjenju :)
Mireo ima dobru Navigaciju Don't Panic , recimo da je jedna od boljih probano i stvarno radi korektno , ali postoji problem !?
Sama Aplikacija je "Free" , ali karte treba kupiti , dali pojedinačno ili po grupama (WestEU , EastEU) ...
Prva stvar koja mi se ne sviđa kod Mirea je ta kad otvoriš Mireo stranicu na Internetu nema HR jezika u izborniku , a kažu da je to
hrvatska firma , bez obzira na kvalitetu Navigacije ja sam s njima "završio" bilo kakvu suradnju , da su Mape "zlatne" , ništa od toga ...
:D
Imao sam mireo na ajfonu, bila je krekana verzija i sluzila me je odlicno, tak i da je stavim, kupio bih samo kartu hrvatske, jer mi druge nisu potrebne... :))