Navigon Canada 310 (22xx-22xxx)
Pozdrav,
nedavno sam nabavio uredjaj NAVIGON Canada 310 22xx-22xxx. U istome su bile karte od 2008. godine Navigona. E sad, skinuo sam karte Q3 2012 i software za 22xx sa mobilism.org (švabe taj software znaju zvati u originalu Navigon 40 + ).
Software u sebi sadrzi i one .nfs i gta dodatke za lijepši prikaz. No naravno, postoji problem :jehon: . Sve sam stavio u Flash disk (znaci ne na SD card). Prilikom hard reseta uredjaj mi je opet trazio hard reset i tako u nedogled. Nakon rečenog primjetio sam da u datoteci NavLoader.cfg stoji ShellPath \Storage Card\Navigon\ i ShellProg navigon.exe pa sam isto promijenio da cita sa Flash Disk. Nakon hard reseta vise mi ne izbacuje poruku za hard reset, no uredjaj se ne mice od pocetnog zaslona, tj. nece ucitati software.
E sad, zanima me gdje mogu naci prikladniji software ili neki savjet u svezi postojeceg (inace programiram u Delphi-u i C++, znaci nisam prosjecan korisnik) ili mozda neki savjet i linkic za neku drugu navigaciju u tom uredjaju.
P.S. Probao sam u njega ubaciti MioPocket 4 i radi uz male preinake, no u inaćici MioPocketa koju ja imam nema podrske za Navigon karte ...
Do sada sam radio s uredjajima MioMoov, Garmin, Vivax, GoClever, MyGuide ... e niti jedan mi nije zadavao glavobolje kao ovaj :mortus:
Unaprijed zahvalan, Branko.